SUV-ul hibrid cu 258 CP și interior de Maserati – Cât costă noul MG eHS în România? – VIDEO

Autor: Ionuț Vîlciu 26 mart. 2024 Știri auto

MG a revenit pe piața din România la finele anului trecut cu o gamă completă de modele. Producătorul britanic a adus în România modele electrice, termice și hibride, iar eHS este o variantă interesantă pentru cei ce caută un SUV hibrid de familie.

MG este un nume vechi în industria auto, cu o istorie de aproape 100 de ani. Compania se află sub patronajul chinezilor de la SAIC Motor, cu ajutorul cărora a putut lansa noi modele pe piață. În România, producătorul vinde MG4 electric, SUV-ul ZS și varianta electrică a acestuia, dar și SUV-ul compact HS.

MG eHS este versiunea PHEV a SUV-ului HS, care combină un motor pe benzină de 1,5 litri cu un motor electric, pentru o putere totală de 258 CP. MG eHS folosește o baterie de 16,6 kWh, iar producătorul spune că poate parcurge până la 52 de kilometri în regim pur electric.

Ce primești de la un SUV de 39.000 de euro?

Exteriorul este identic cu cel al versiunilor non-hibride, cu excepția portului de încărcare montat pe partea dreptă, în oglindă față de bușonul rezervorului. Fiind o echipare de top, mașina din testul nostru a fost dotată cu jantele de 18 inch, sistemul de camere 360 și portbagaj cu acționare electrică.

Interiorul este spațios, cu foarte mult loc pentru pasagerii locurilor din spate. Senzația de spațiu este amplificată și de trapa panoramică de mari dimensiuni. Pasagerii din spate au la dispoziție 2 porturi de încărcare USB-A, guri de ventilație și o cotieră cu suporturi de pahare.

Dacă ne mutăm pe locurile din față, observăm scaunele sport și liniile fluide ale interiorului, un design plăcut, mai ales pentru acest segment, în care mulți competitori aleg o abordare mai cuminte.

Scaunele sunt îmbrăcate cu piele neagră, dar există inclusiv opțiunea pentru piele roșie, caz în care atmosfera cabinei se schimbă complet. Șoferul dispune de un tablou de bord digital și un ecran central de infotainment cu conectivitate Android Auto și Apple CarPlay.

Un exemplar de MG eHS în echiparea Exclusive, precum cel testat de noi, are un preț de listă de 39.100 de euro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult
Luci Popa
Luci Popa
Pasionat de mașini de când a primit prima revistă, Luci a îmbrățișat jurnalismul auto în toate formele sale, print, online, video, social media și TV. citește mai mult

Comentarii
Inchide