SUV-ul japonez care bate concurența germană. UniCredit Leasing vinde un Lexus cu 62.000 KM

Autor: Ionuț Vîlciu 19 aug. 2023 Știri auto

SUV-urile sunt liderul incontestabil al pieței auto. Acest tip de caroserie este extrem de popular, iar lupta din segmentul premium este acerbă. Branduri precum Audi, BMW sau Mercedes-Benz sunt, cel mai adesea, punctul de referință pentru clienții ce caută un SUV premium, bine dotat, care să le satisfacă criteriile.

Totuși, există și alte variante pentru clienții ce caută un SUV compact premium, dar nu vor neapărat un model de la unul dintre producătorii germani. Din partea japonezilor de la Lexus vine SUV-ul NX, un rival pentru BMW X1, Audi Q3 sau Mercedes-Benz GLA.

Prima generație a fost lansată în 2014, după care în anul 2017 a primit un facelift, cu ocazia căruia a devenit mai modernă și ceva mai atractivă. Mașina putea fi cumpărată atât cu motoare pur termice, cât și cu un propulsor full hybrid.

Lexus NX este un SUV premium economic. Cât costă un exemplar cu 62.000 KM

UniCredit Leasing are listat la vânzare un Lexus NX 300h din 2018, mașină care a parcurs doar 62.035 de kilometri până acum. Fiind produsă în 2018, avem de-a face cu un exemplar facelift, care beneficiază de modificările estetice aplicate cu ocazia actualizării din 2017. Prețul cerut pentru acest Lexus NX este de 35.641 de euro cu TVA inclus.

Mașina nu are semne de accident, iar anunțul nu specifică nimic în acest sens. Caroseria arată bine, nu are zgârieturi sau alte daune, iar jantele din aliaj sunt, de asemenea, în stare bună.

Interiorul mașinii este curat, fără uzuri premature. Designul este destul de simplu, poate prea simplu pentru cei ce vor căuta cele mai noi tehnologii. Mașina nu are tablou de bord digital, ci un instrumentar de bord clasic, cu ceasuri analogice și un ecran central pentru afișarea diferitelor informații. De asemenea, în centrul planșei de bord este situat ecranul pentru sistemul de infotainment al mașinii.

Piesa de rezistență este propulsorul hibrid de 2,5 litri, care folosește motorul termic pe benzină și două motoare electrice. Puterea combinată a întregului sistem este de 197 CP, iar consumul declarat de producător este de aproximativ 5,7 – 5,9 litri de combustibil per suta de kilometri. În plus, această motorizare va fi foarte eficientă în oraș și, dat fiind faptul că este un hibrid, va avea un impozit mult mai mic.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: UniCredit Leasing


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide