Ediție specială pentru Mercedes-AMG SL. Decapotabila primește vopsea specială și mai multe elemente cromate

Autor: Ionuț Vîlciu 17 aug. 2023 Știri auto

Mercedes-Benz a prezentat o nouă ediție specială dedicată modelului decapotabil AMG SL. Mașina primește o nuanță specială de vopsea și mai multe elemente cromate.

Cu ocazia Concursului de eleganță de la Pebble Beach, Mercedes-Benz a prezentat și o nouă ediție specială pentru decapotabila AMG SL. Destinată exclusiv publicului american, noua ediție, botezată Manufaktur Big Sur, aduce o serie de noutăți la nivel estetic.

Exemplarele care fac parte din această ediție specială vor putea fi ușor recunoscute grație culorii speciale numită Manufaktur Orange Flame Metallic, despre care producătorul spune că este o vopsea care a fost inspirată de apusul soarelui. Pe lângă noua nuanță de vopsea, ediția specială primește și pachetul AMG Exterior Chrome Package, care adaugă numeroase ornamente cromate în zona grilei, emblemelor sau pe praguri. De asemenea, ediția specială mai vine echipată și cu jante negre de 21 de inch, precum și etriere vopsite în negru și un plafon textil vopsit în aceeași culoare.

Mercedes-AMG SL Manufaktur Big Sur debutează la Pebble Beach

Elementele speciale continuă în cabină, deoarece există piele Manufaktur Mystic Red și Black Nappa cusute manual, cu cusături contrastante portocalii. Cumpărătorii vor găsi și scaune active multicontur și funcție de masaj. Regăsim accente portocalii pe volan, pe panourile portierelor, pe bordul, chiar și pe consola centrală.

Din punct de vedere tehnic, ediția specială Manufaktur Big Sur nu diferă cu nimic de un AMG SL 63 obișnuit. Modelul decapotabil este propulsat de același motor V8 de 4,0 litri, supraalimentat cu două turbine. Acesta produce 585 CP și 800 Nm, fiind cuplat la o transmisie automată cu 9 trepte, care transmite puterea către toate cele 4 roți prin intermediul sistemului de tracțiune integrală 4Matic.

Mercedes nu a menționat prețul, dar ediția Big Sur va fi disponibilă exclusiv pe piața americană și va fi produsă în „număr limitat”.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Mercedes-Benz


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide