Suzuki Across primește mici actualizări anul acesta

Autor: Cristian Gubandru 16 apr. 2022 Știri auto

Modelul japonez plug-in Suzuki Across, bazat pe RAV4 și lansat pe piață în 2020, primește mici actualizări anul acesta. Sunt îmbunătățiri de tehnologie, noi funcții și lumini LED.

Noutăți Suzuki Across

Noul Suzuki Across poate fi acum reîncărcat mai rapid. Cea mai importantă actualizare este că SUV-ul Across vine acum în standard cu un încărcător AC la bord de 6 kW (de la 3 kW).

Acest lucru reduce timpul de încărcare de la 5,30 ore la 2,45 ore cu un încărcător rapid de 32 A. Încărcarea acasă la 16 A este redusă cu 36 de minute, la mai puțin de 5 ore.

Noul Suzuki Across (5)

Pe lângă încărcarea mai rapidă a bateriei, Across îți va încărca telefonul mai repede, deoarece porturile USB au fost actualizate de la tipul A la cel mai recent tip C.

Noul Across primește lumini LED în proiectoarele de ceață, faruri, în habitaclu și în portbagaj. De asemenea, comenzile oglinzilor sunt acum iluminate pentru ușurință în utilizare în întuneric.

Exteriorul rămâne identic, dar cumpărătorii pot alege acum oricare dintre cele șase culori disponibile (metalizate sau sidefate) fără costuri suplimentare.

Suzuki Across este disponibil cu același sistem hibrid plug-in ca și RAV4 Prime. Acesta este compus dintr-un motor de 2,5 litri și motoare electrice care produc o putere combinată de 302 CP (225 kW / 306 CP) trimisă la toate cele patru roți prin sistemul E-Four AWD.

Motorul electric montat în față produce 180 CP (134 kW / 182 CP) și 270 Nm (199 lb-ft) de cuplu. Bateria litiu-ion de 18,1 kWh permite o autonomie electrică de până la 46,6 mile (75 km).

Sursa: Carscoops

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Cristian Gubandru
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax, parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn, parte ... citește mai mult

Comentarii
Inchide