Tagro, tractorul realizat la Reghin, a fost omologat de Registrul Auto Român – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan acum 3 ani Știri auto

Tagro, tractorul agricol românesc, conceput şi realizat de IRUM Reghin, a fost omologat de Registrul Auto Român, scrie HotNews.

Tagro a fost supus unei serii de încercări statice şi dinamice încă de anul trecut, acestea fiind efectuate de Departamentul Omologări al RAR Bucureşti. 

Tagro are un motor FPT (Fiat Power Train) model F5 de 86 CP, diesel, cu 4 cilindri in linie, sistem de injectie common rail, cu turbocompresor şi intercooler, iar norma de poluare este stagiul IV final.

Utilajul se încadrează în clasa de putere 80-110 CP şi dispune de o transmisie mecanică cu 12 viteze si inversor, cu posibilitate de cuplare 4×4, directie hidrostatică şi sistem de frânare cu discuri multiple.

Cabina utilajului corespunde normelor ROPS si FOPS, este dodata cu aer condiţionat automat si ventilatie cu sistem de filtrare a aerului, geam spate cu degivrare şi scaun pneumatic cu încălzire. De asemenea, utilajul dispune de proiectoare de lucru faţă/spate.

 Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006, când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian

Comentarii
Inchide