Un tânăr conducea o mașină la doar 16 ani. Avea șapte pasageri în mașină

Autor: Daniel Samoilă 27 dec. 2021 Știri auto
Un tânăr conducea o mașină la doar 16 ani. Avea șapte pasageri în mașină

Caz inedit descoperit de polițiștii din Iași. Într-o mașină s-au înghesuit nu mai puțin de șapte tineri, dintre care doar unul era major.

Adolescenții au plecat la plimbare într-o localitate din județul Iași, iar mașina, un model Mercedes, era condusă de un puști de 16 ani. Acesta a fost nemulțumit de șoferul de dinaintea lui și l-a dat jos de la volan și a preluat el conducerea autovehiculului, deși nu avea permis de conducere.

Incidentul s-a petrecut pe 25 decembrie, în seara de Crăciun. Polițiștii de frontieră din Berezeni au observat mașina suprapopulată și au oprit-o pentru control.

Un puști de 16 conducea o mașină într-o localitate din Iași

Potrivit digi24.ro, în mașină se aflau minori cu vârste cuprinse între 13 și 16 ani, dar și un adolescent în vârstă de 21 de ani, posesor al unui permis de conducere auto.

De asemenea, oamenii legii au descoperit că în mașină se afla și un adolescent de 16 ani care trebuia să fie în carantină la domiciliu până la data de 1 ianuarie 2022.

Tânărul de 16 ani aflat la volan a spus că mașina aparține mătușii sale și a decis ca el să conducă mașina, pentru că nu i-a plăcut cum conducea adolescentul în vârstă de 21 de ani.

Polițiștii de frontieră fac acum cercetări pentru conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere. Totodată, tânărul care trebuia să fie în carantină a fost amendat de Poliţia Rurală Murgeni .

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Poliția Iași via digi24.ro



Comentarii
Inchide