Ce a pățit un tânăr care a ieșit noaptea la plimbare și a făcut live pe Facebook din mașină?

Autor: ProMotor 26 mart. 2020 Știri auto
Ce a pățit un tânăr care a ieșit noaptea la plimbare și a făcut live pe Facebook din mașină?

Un tânăr de 26 de ani din județul Buzău a ieșit noaptea la plimbare cu mașina ca să facă live pe Facebook. Acesta și-a îndemânat prietenii să profite de străzile pustii și să iasă din case.

“Haideți prin oraș, prieteni, dacă aveți curaj. Pe coronavirus! Ieșiți, mă, afară, chiar v-a speriat Poliția?”, întreabă tânărul în transmisiunea live de pe rețeaua de socializare. “Când vreodată va putea să mă țină pe mine garda în casă?”, întreabă bărbatul.

Tânărul buzoian a șters imaginile transmise live pe Facebook, în care apărea la volanul mașinii, dar nu suficient de repede. Autoritățile s-au autosesizat, iar buzoianul s-a ales cu dosar penal pentru instigare publică.

„În urma imaginilor apărute în spațiul public cu un tânăr care conducea pe raza municipiului Buzău, în intervalul orar 22:00 – 06:00, îndemnând cetățenii să nu se supună reglementărilor actuale privind circulația persoanelor, polițiștii s-au sesizat din oficiu și au demarat verificări”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție al Județului Buzău.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide