Un tânăr și-a dat foc la BMW. Acum are dosar penal

Autor: David Andrei 04 mart. 2021 Știri auto

Un tânăr șofer și-a dat foc la BMW. Poliția a întocmit un dosar penal pe numele său. Acesta s-a ales și cu o amendă penală consistentă.

GALERIE FOTO

Un tânăr din Republica Moldova a fost inspirat de vloggerii ruși care incendiază mașini de zeci de mii de euro. Radu n-a avut una la îndemână, așa că și-a ales propriul BMW Seria 5 E60. Și-a dus mașina pe un câmp în apropierea orașului Criuleni și a incendiat-o. Mașina, înmatriculată în Lituania, a ars ca o torță. Și prietenii săi, chemați să asiste la spectacol, i-au condamnat gestul. Radu a publicat imaginile pe contul său de TikTok.

Imaginile au ajuns pe mâna poliției, care a deschis un dosar penal pe numele său BMW-ul adus din Lituania și distrus în Republica Moldova a atras și atenția Serviciului Vamal, scrie autoblog.md. potrivit legii, distrugerea autoturismului fără acordul organului vamal se sancționează cu amendă de până la 90 de unități convenționale (4.500 de lei) și cu obligativitatea achitării drepturilor de import pentru autoturismul distrus. Tânărul va fi astfel obligat să achite taxele vamale și înmatricularea în Republica Moldova pe care le-ar fi plătit în mod normal dacă nu ar fi incendiat mașina.

Radu s-ar putea să plătească și o amendă pentru poluare, dacă gestul său va fi analizat de către Inspectoratul Ecologic de Stat.

Tânărul șofer moldovean și-a dat foc la BMW, inspirat de vloggeri ruși

Tânărul șofer din Republica Moldova a fost inspirat de vloggerii ruși care își distrug mașinile de zeci de mii de euro pentru a obține vizualizări. În luna octombrie, un Mercedes-AMG GT 63 S a ars complet. Filmarea a fost urmărită, până la această oră, de peste 22 de milioane de oameni.

În iarna trecută, un alt vlogger rus și-a aruncat mașina din elicopter. Un Mercedes-AMG G63 s-a făcut zob. 1,5 milioane de vizualizări a adunat montajul publicat pe YouTube.

VIDEO:

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide