Tânăr care a traversat pe culoarea roșie a semaforului, lovit în plin de o mașină – VIDEO

Autor: Marius Vișan 05 nov. 2021 Știri auto
Tânăr care a traversat pe culoarea roșie a semaforului, lovit în plin de o mașină – VIDEO

Grav accident de circulație, vineri după-amiază, într-o intersecție din Timișoara.

Un tânăr de 22 de ani a traversat pe culoarea roșie a semaforului și a fost surprins de o mașină care l-a izbit puternic. În urmă impactului, pietonul a fost aruncat la aproape 20 metri.

„Un bărbat, în vârstă de 44 de ani, a condus un autoturism pe Calea Circumvalațiunii dinspre pasajul Jiului, iar la intersecția cu stradă Coriolan Brădiceanu a surprins și accidentat un tânăr de 22 de ani, care se află în traversarea străzii pe culoarea roșie a semaforului. În urmă impactului a rezultat rănirea gravă a tânărului de 22 de ani„, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Victima a fost preluată de o ambulanță și transportată de urgență la spital pentru îngrijiri și investigații

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare din culpă și fac cercetări pentru a stabili cu precizie cum s-a produs accidentul, informează Opiniatimisoarei.ro.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Opiniatimisoarei.ro


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide