Tânără lovită intenționat cu mașina pentru că a încercat să ”rezerve” un loc de parcare

Autor: Marius Vișan 18 aug. 2021 Știri auto
Tânără lovită intenționat cu mașina pentru că a încercat să ”rezerve” un loc de parcare

O tânără de 28 de ani a fost lovită intenționat de conducătorul unui autoturism.

S-a întâmplat într-o parcare din orașul Tecuci, județul Galați. Agresorul a vrut să parcheze în locul în care tânăra se afla. Ea a refuzat să plece de pe locul de parcare deoarece păstra spațiul pentru tatăl său.

Incidentul a avut loc marți, 17 august. Tânăra a sesizat Poliția cu privire la faptul că șoferul unui autoturism ar fi lovit-o în mod intenționat cu autovehiculul, în timp ce se afla într-o parcare din localitate.

Tânără a fost lovită intenționat pentru ca vrut să ”rezerve” un loc de parcare

În urma verificărilor, polițiștii au aflat că în jurul orei 11:20, femeia a coborât din autoturismul său, care se afla în parcare. Aceasta a observat un alt loc de parcare liber și s-ar fi așezat în dreptul acestuia, cu intenția de a-l reține pentru autoturismul cu care circula tatăl său și care fusese, momentan, blocat în trafic, într-o coloană de autovehicule, informează Adevărul.ro.

”În acest timp, un bărbat, de 51 de ani, aflat la volanul altui autoturism, ar fi intenționat să parcheze în acel loc și, în urma refuzului femeii de a se da la o parte, ar fi lovit-o pe aceasta, cu autovehiculul, de două ori”, a transmis IPJ Galați.

La sediul Polției, femeia a acuzat o stare de rău, a fost solicitată ambulanța care a transportat-o la spital. Șoferul autoturismului implicat în incident a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe și desfășoară activități pentru a stabili împrejurările în care s-a produs fapta”, a anunțat IPJ Galați.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide