Tată la 90 de ani. Bernie Ecclestone demonstrează că se poate. Ce vârstă are mama copilului?

Autor: David Andrei 03 iul. 2020 Știri auto

Bernie Ecclestone a devenit tată pentru a patra oară la aproape 90 de ani. Soția sa a născut un băiat, care va purta numele Ace.

GALERIE FOTO 

Ace este primul fiu al lui Bernie Ecclestone: “Sunt atât de mândru”, a spus magnatul, care mai are trei fiice din căsătorii anterioare. Cea mai mare, Deborah, are 65 de ani și a venit pe lume în timpul primei căsnicii a lui Ecclestone, cu Ivy Bamford, alături de care a petrecut 68 de ani.

Bernie și Ivy au divorțat când omul de afaceri aștepta cel de-al doilea copil cu Slavica Radici. De Slavica s-a despățit în 2009, după o căsnicie de 23 de ani. 1,5 miliarde de dolari a primit fostul model croat de la Bernie în urma divorțului.

Bernie și Slavica au împreună două fete: Tamara, în vârstă de 35 de ani, și Petra, în vârstă de 31 de ani. Bernie are și cinci nepoți.

Fostul șef din Formula 1 s-a căsătorit cu Fabiana Flosi, vicepreședinte al departamentului de Marketing al Marelui Premiu al Braziliei, în 2012. În vârstă de 44 de ani, Fabiana a povestit că nașterea a fost extrem de ușoară și de rapidă. “Am născut în 25 de minute”, a declarat ea pentru The sun.

Fabiana Bernie Ecclestone
Sursă: YouTube

Bernie Ecclestone, în cifre

Bernie Ecclestone are o avere estimată la 4,2 miliarde de euro. În 2011 ocupa locul 4 în clasamentul celor mai bogați oameni din Marea Britanie, conform unui clasament realizat de Forbes.

Primul său contact cu sporturile cu motor a fost în 1949, când a luat startul pentru prima dată într-o cursă de Formula 3. A decis să stea departe de circuit în 1957, atunci când un pilot al cărui manager era a murit după ce motorul său a explodat.

Pauza nu a durat mult și Bernie a devenit proprietar de echipă la începutul anilor ’70. A cumpărat apoi Brabham, iar în 1974, a pus bazele FOCA (Formula One Constructors Association).

Ecclestone a suferit o intervenție pe cord în 1999, dar asta nu l-a ținut departe de lumea afacerilor și nici de Marele Circ. Acuzat de corupție, apoi de evaziune fiscală, Ecclestone le-a rezolvat pe toate plătind, în cele din urmă, bani grei.

Ecclestone a fost victima unui jaf în 2010, atunci când patru bărbați i-au atacat pe el și pe iubita lui și le-au furat bijuterii și un ceas, estimate la aproximativ 200.000 de euro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide