Fiica magnatului Bernie Ecclestone, fost șef în Formula 1, a fost jefuită

Autor: ProMotor 16 dec. 2019 Știri auto

Fiica magnatului Bernie Ecclestone, fost șef în Formula 1, a fost jefuită. Tamara Ecclestone a rămas fără bijuterii în valoare de 60 de milioane de euro. Hoții au intrat în locuința sa din Londra.

Intră în Galeria FOTO

Prezentatoarea TV Tamara Ecclestone locuiește în Hyde Park, în centrul Londrei, alături de soțul ei, omul de afaceri Jay Rutland, și de fiica lor, Sofia, în vârstă de cinci ani. În momentul jafului, cei trei se aflau în vacanța de Crăciun și părăsiseră reședința cu doar câteva ore înainte. Casa lor se află în apropiere de Palatul Kesington.

Hoții au pătruns în locuință printr-unul dintre dormitoare și au furat colecția de bijuterii a fiicei lui Ecclestone, care include cercei, inele, dar și un ceas Cartier, primit drept cadou de nuntă, estimat la 95.000 de euro.

“Cu tristețe confirm că locuința a fost jefuită. Echipa de securitate internă cooperează cu poliția”, a fost declarația unui purtător de cuvânt al Tamarei Ecclestone.

Autoritățile au deschis o anchetă pentru a-i identifica pe hoți, dar încă nu s-au operat arestări.

Tamara Ecclestone are 35 de ani și este fiica lui Bernie Ecclestone din a doua căsătorie, cea cu fostul model de origine croată Slavica Radic. Bernie este fost pilot de Formula 1 și manager al Marelui Circ. Magnatul englez este proprietarul Bambino Holdings, compania care deține 25% din drepturile comerciale asupra campionatului de Formula 1.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Affaritalian.it



Comentarii
Inchide