Taxi, du-mă unde vrei! Niciodată nu a existat un taxi mai spectaculos

Autor: David Andrei 07 oct. 2020 Știri auto

Taxi, du-mă unde vrei. Ar fi mesajul transmis către șofer de oricine s-ar urca la bordul noului Sutton VIP Class LEVC. Este probabil, cel mai spectaculos taxi care a circulat vreodată în Londra.

GALERIE FOTO

Modelul a fost transformat de Sutton Bespoke, divizia de tuning a companiei auto Clive Sutton. VIP Class LEVC va fi construit într-un număr limitat de unități. Acest taxi ultra-special le este dedicate celor care vor “să călătorească discret prin oraș, beneficiind de comfort inegalabil”.

Noua versiune are la bază modelele electrice cu range-extender LEVC TX. Sutton VIP Class LEVC a modificat complet cabina. Scaunele sunt îmbrăcate în piele și Alcantara. În locul podelei acoperite de covorașe de cauciuc, a apărut acum o mochetă de calitate. Se regăsesc la bord și finisaje elegante din lemn.

Taxi de lux cu dotări pe măsură

Noul taxi a primit acoperiș panoramic, dar și un sistem de iluminare ambientală. Viitorul posesor poate comanda contra cost și sistem soft-close pentru portiere.

Cabina păstrează liniile clasice, dar vine cu dotări high-tech. Astfel, sistemul de climatize poate fi controlat prin intermediul unor butoane haptice. Sistemul multimedia permite conexiune Bluetooth, iar la bord, pasagerii se pot uita la televizor sau se pot distra folosind consola PS4.

Pe banchetă, între pasageri, și-a făcut loc o cotieră cu suporturi de pahare. În spatele ei se află un frigider.

Există un perete de partiție retractabil între zona rezervată pasagerilor și cea a șoferului, pentru ca cei din spate să poată beneficia de intimidate. Șoferul va lua loc într-un scaun cu reglaje electrice și va primi informațiile relevante pe un instrumentar de bord digital.

Cei din jur vor ști că la bord se află persoane importante. Semnul galben pe care scrie “TAXI” va fi înlocuit de unul pe care va scrie “VIP”.

În Marea Britanie, un astfel de taxi va avea un preț de pornire de 120.000 de lire sterline, cu TVA inclus.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide