Țeapă cu o mașină adusă din Germania. Povestea incredibilă a unui SUV BMW X5

Autor: Marius Vișan 14 oct. 2021 Știri auto

O șoferiță din București a experimentat pe pielea ei ce înseamnă să cumperi o mașină cu probleme adusă din Germania.

Ea a achiziționat un SUV BMW X5, produs în anul 2011, cu suma de 27.000 de euro. Culmea e că problemele la mașină au început să apară încă de a doua zi.

Șoferița susține că mai întâi a apărut martorul de bord care avertizează în privința lichilui de frână după care computerul mașinii a semnalizat și probleme la motor. În drumul ei spre service nu a putut circula cu o viteză mai mare de 10-20 km / oră. După aceea au mai apărut și alte probleme.

Femeia a aflat că mașina a fost implicată în mai multe accidente și avea kilometrajul falsificat. Raportul carVertical a arătat ca în luna octombrie 2013 kilometrajul de la bordul mașinii era 114.127 kilometri, urmând ca peste numai 4 luni acesta să scadă cu aproximativ 60.000 de kilometri.

Mașinile aduse din Germania, preferatele românilor

Autoturismul a ajuns pentru reparaţii într-un service ales de firmă. După două săptămâni, şoferiţa a fost asigurată că maşina este funcţională, dar femeia susține că problemele au continuat şi că autoturismul a mai ajuns de câteva ori în service.

Povestea s-a viralizat rapid. Află peripețiile prin care a trecut femeia din reportajul publicat de Stirileprotv.ro.

Primul lucru care trebuie luat în considerare la achiziționarea unui vehicul la mâna a doua este verificarea istoricului mașinii. De asemenea, înainte de încheierea tranzacției, ar trebui ca mașina să fie supusă unei diagnoze la un service autorizat.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: BMW


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide