Țeapă cu o mașină adusă din Germania. Povestea incredibilă a unui SUV BMW X5

Autor: Marius Vișan acum 7 luni Știri auto

O șoferiță din București a experimentat pe pielea ei ce înseamnă să cumperi o mașină cu probleme adusă din Germania.

Ea a achiziționat un SUV BMW X5, produs în anul 2011, cu suma de 27.000 de euro. Culmea e că problemele la mașină au început să apară încă de a doua zi.

Șoferița susține că mai întâi a apărut martorul de bord care avertizează în privința lichilui de frână după care computerul mașinii a semnalizat și probleme la motor. În drumul ei spre service nu a putut circula cu o viteză mai mare de 10-20 km / oră. După aceea au mai apărut și alte probleme.

Femeia a aflat că mașina a fost implicată în mai multe accidente și avea kilometrajul falsificat. Raportul carVertical a arătat ca în luna octombrie 2013 kilometrajul de la bordul mașinii era 114.127 kilometri, urmând ca peste numai 4 luni acesta să scadă cu aproximativ 60.000 de kilometri.

Mașinile aduse din Germania, preferatele românilor

Autoturismul a ajuns pentru reparaţii într-un service ales de firmă. După două săptămâni, şoferiţa a fost asigurată că maşina este funcţională, dar femeia susține că problemele au continuat şi că autoturismul a mai ajuns de câteva ori în service.

Povestea s-a viralizat rapid. Află peripețiile prin care a trecut femeia din reportajul publicat de Stirileprotv.ro.

Primul lucru care trebuie luat în considerare la achiziționarea unui vehicul la mâna a doua este verificarea istoricului mașinii. De asemenea, înainte de încheierea tranzacției, ar trebui ca mașina să fie supusă unei diagnoze la un service autorizat.


Sursa foto: BMW


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006, când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide