Teaser cu modelul Maserati MC20 creat special pentru David Beckham (cu video)

Autor: Mihai Morcovescu 15 dec. 2021 Știri auto

Italienii de la Maserati au publicat o imagine teaser cu modelul unicat dedicat fostului fotbalist și ambasador global al mărcii, David Beckham. Exemplarul unicat este rezultatul programului de personalizare denumit Fuoriserie, inaugurat în anul 2020.

Acest program le oferă clienţilor posibilităţi multiple de individualizare a modelelor din portofoliul mărcii. Fiecare exemplar special Fouriserie este dezvoltat de o echipă de ingineri şi de designeri ai constructorului din Modena în funcție de doleanțele și gusturile clientului pentru a se respecta valorile brandului.

Maserati „DBMC20”

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

Italienii nu au furnizat nici un fel de detalii tehnice despre modelul creat special pentru fostul star al fotbalului englez și mondial. Dar, asemenea modelelor similare precedente, David Beckham și-a creat un automobil unicat cu ajutorul kit-urilor de caroserie și accesoriilor puse le dispoziție de italieni.

Singurul indiciu despre acest model care se anunță unul deosebit este oferit de imaginea-teaser. În fotografie apare plăcuța personalizată cu inscripția „DBMC20”. Aceasta este montată central pe bara de protecție spate, care este realizată din fibră de carbon.

David Beckham a călătorit la Modena special pentru a-și personaliza propriul Maserati MC20. Cu această ocazie, el s-a urcat pentru prima dată la volanul unui model MC20, pe care l-a testat pe circuitul de încercări ale constructorului italian.

 

Sursa: Autoblog

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Maserati


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide