Maserati MC20 a primit titlul ”Cea mai frumoasă super-mașină a anului 2021”

Autor: ProMotor 27 ian. 2021 Știri auto

Marți (26 ianuarie), a avut loc ceremonia de premiere a Festivalului Internațional de Automobile. Maserati a ocupat locul câștigător. Recent lansat, MC20, care a avut premiera la nivel mondial în septembrie 2020 la show-ul internațional MMXX din Modena, a primit premiul pentru „Cea mai frumoasă super-mașină a anului 2021”.

Klaus Busse, directorul de creație al Maserati, a declarat: „Suntem onorați să primim acest râvnit premiu, care recunoaște munca unei întregi echipe care și-a asumat un angajament din toată inima față de acest proiect unic, creând o mașină care deschide un nou capitol în istoria Maserati.”

MC20 este un amalgam de eleganță, pricepere sportivă și personalitate și o capodoperă autentică a stilului, care inaugurează o nouă eră pentru marca Trident. Proiectat la Centro Stile Maserati din Torino, MC20 marchează revenirea Maserati la segmentul de autovehicule super sport, cu o mașină care combină performanțe uluitoare, tehnologie inovatoare și soluții tehnice îndrăznețe.

MC20 este fabricat 100% în Italia

MC20 este un model care se identifică prin caracterul său unic italian. Un concept pur, de bun gust, fără excese stilistice: designul atemporal care a reprezentat întotdeauna semnătura mașinilor Maserati din toate epocile.

Clasa înnăscută și puritatea liniilor sale evidențiază o personalitate de o sclipire pur sportivă: partea superioară a mașinii este o lucrare sculptată, în timp ce secțiunea inferioară este un concentrat de tehnologie pură.

Designul MC20 realizează un echilibru perfect între două lucruri opuse, cu mixul ideal dintre măiestrie și inginerie, care combină calitatea unică a lucrării manuale și precizia absolută a celor mai avansate procese de producție.

Maserati MC20 accelerație de 0-100 km / h în mai puțin de 2,9 secunde

Dezvoltat de Maserati Innovation Lab și produs la fabrica istorică din Modena, MC20 este fabricat 100% în Italia.

Cea mai distinctivă caracteristică a noii super-mașini sport o reprezintă ușile sale exclusive tip fluture, care nu numai că sunt uimitoare din punct de vedere estetic, dar oferă și șoferului și pasagerilor un acces mai ușor, atât în interiorul, cât și în exteriorul cabinei. Această super-mașină este prima mașină Maserati care are faruri verticale: o adevărată revoluție în criteriile de design ale mărcii. Stopurile mari, joase și orizontale din spate sunt la fel de distinctive.

Aspectul lui MC20 maschează noul motor V6 Nettuno de 630 CP care oferă o accelerație de 0-100 km / h în mai puțin de 2,9 secunde și o viteză maximă de peste 325 km / h: un motor 100% brevetat, conceput, proiectat și construit în întregime de Maserati.

Intră în GALERIE FOTO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor



Comentarii
Inchide