Teaser misterios publicat de Bugatti: un model care nu a intrat niciodată în producție

Autor: Adrian Somai 20 dec. 2022 Știri auto

Bugatti ne-a obișnuit de-a lungul anilor cu câteva dintre cele mai impresionante modele de pe scena auto globală, mașini precum Chiron sau Veyron neavand nevoie de niciun fel de prezentare în ziua de astăzi. Oficialii Bugatti surpind însă la sfârșitul acestui an, publicând un teaser misterior care are în prin plan un model care nu a intrat niciodată pe linia de producție.

Constructorul francez are fără doar și poate o surpriză pentru noi la finalul acestui an, dezvăluirea acestui teaser având cu siguranță o strategie în spate. Totuși, mașina pe care o vedem în imagine nu pare să fie un viitor model, ci un model din trecut care nu a ieșit niciodată la suprafață. Motivele pentru care s-a întâmplat asta nu sunt cunoscute, însă se pare că avem în fața ochilor un model cu totul și cu totul special.

Imaginea publicată de francezii de la Bugatti nu ne lasă să observăm prea multe detalii, însă la prima vedere am putea spune că este vorba despre o versiune modificată a lui Chiron. Potrivit Motor1, constructorul francez prezintă acest model ca fiind un “automobil unic care nu a ajuns niciodată în producție”.

Va fi scos la vânzare sau nu?!

Și mai interesantă este implicarea celor de la RM Sotheby’s în această poveste, ceea ce ne dă oarecum de gândit. Modelul pe care acum îl vedem acoperit de această copertină neagră va fi dezvăluit mâine, pe 21 decembrie, în cadrul unei licitații organizate de cei de la RM Sotheby’s.

Rămâne de văzut dacă mașina va fi scoasă la vânzare sau nu. În cazul în care se va întâmpla asta, trebuie să ne așteptăm la un preț de pornire pe măsură pentru un model Bugatti atât de exclusivist, care nu va intra niciodată în producția de serie.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Bugatti


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide