Teaser Renault cu un concept alimentat cu hidrogen, care va debuta în luna mai a acestui an

Autor: Mihai Morcovescu 18 feb. 2022 Știri auto

Francezii de la Renault au dat publicității o imagine teaser cu un viitor concept-car, care va fi alimentat cu hidrogen. Potrivit producătorului francez de automobile, acesta își va face debutul în luna mai a anului curent.

Renault va deveni 100% electric până în 2030

Renault mașini electrice Renault 5

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

Constructorul auto din Hexagon își intensifică în acest mod strategia de electrificare. În acest sens, brandul francez anunța în vara anului trecut că va lansa până în 2025 nu mai puțin de zece modele electrice. Șapte dintre acestea vor fi construite sub logo-ul „rombului”.

Mai mult decât atât, francezii vor ca 65% din totalul vânzărilor europene să fie reprezentate de vehicule electrice sau electrificate în următorii trei ani. Mergând mai departe, până în 2030, marca din Boulogne-Billancourt va avea un portofoliu format în întregime din automobile cu zero emisii.

Constructorul a dezvăluit acum o imagine teaser cu un nou concept-surpriză. Acesta va fi echipat cu un propulsor alimentat cu hidrogen. Prototipul subliniază angajamentele Grupului Renault de dezvoltare durabilă și le interpretează pentru marca Renault, în slujba mobilității durabile, sigure și incluzive.

Prototipul a fost proiectat sub conducerea directă a directoruluide design Gilles Vidal. Oficialii Renault nu au oferit alte detalii, dar au anunțat că noul concept-car va fi prezentat în cursul lunii mai.

Sursa: Renault

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Renault


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide