Teaser video pentru noua Skoda Karoq facelift (cu video)

Autor: Mihai Morcovescu 23 nov. 2021 Știri auto

Noua Skoda Karoq facelift își va face debutul oficial pe 30 noiembrie, iar cehii au dezvăluit un teaser video cu versiunea restilizată a SUV-ului lor.

Constructorul din Mlada Boleslav a pregătit pentru modelul său o serie de modificări de ordin estetic, atât la exterior, cât și la interior. De asemenea, va beneficia și de noi tehnologii.

La vremuri noi, design nou

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

Reprezentanții Skoda au dezvăluit că partea frontală a lui Karoq facelift a fost reproiectată și este caracterizată de o grilă redesenată mai mare și de faruri subțiri cu un nou design care incorporează tehnologia full LED „Matrix”. De asemenea, stopurile și spoilerele au fost și ele restilizate.

La interior, cehii promit ecrane tactile mai mari atât pentru instrumentarul de bord digital, cât și pentru sistemul multimedia.

Acest teaser vine la o săptămână după ce producătorul ceh a publicat un set de schițe care previzualizau Noua Karoq facelift.

Sursa: Skoda

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Skoda


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide