Un nou tip de terapie după un an greu: treci cu tancul peste mașină

Autor: David Andrei 04 dec. 2020 Știri auto

Te-a enervat cineva? Ai adunat mult stres în ultima perioadă? Poți să-ți verși nervii pe o mașină. poți să tragi în ea cu arma și poți să treci cu tancul peste ea. Cum este posibil?

GALERIE FOTO

Englezii au distrus un Peugeot cu tancul. Cu siguranță aveau metode mai convenționale pentru o mașină dată la casat. Dar au ales să-și arate astfel supărarea pentru cum a fost anul 2020.

Un grup de englezi a scris “2020” pe mașină și a dat frâu liber furiei acumulate pe parcursul anului aflat pe ultima sută de metri.

Cei de la Scrap Car Comparison propun, la sfârșit de an, o nouă metodă de refulare. Cei care le trec pragul pot să tragă cu arma în mașina pe care scrie “2020”. Evident, pe mașină se poate scrie și altceva. Dacă cei care vin acolo au trecut printr-o despărțire dureroasă, pot scrie acolo numele fostului partener. Dacă șeful le face viață grea la birou, numele acestuia poate să apară pe portiere.

În imagini se vede cum mașina este aruncată în aer cu ajutorul unor artificii, ca la un Revelion pe cinste. La final, un tanc de 56 de tone trece peste ce a mai rămas din autoturism. Acesta este transformat, în doar câteva secunde, într-o grămadă de fiare.

Treci cu tancul peste mașină, un nou tip de terapie

Cei de la Scrap Car Comparision susțin că este modalitatea pe care o propun pentru a elibera stresul acumulat de-a lungul unui an deosebit de greu. Astfel, compania specializată în casări de autoturisme pune la dispoziția doritorilor mașini pentru acest tip inedit de terapie. Oferta este valabilă pentru un grup de șase persoane, care își pot vărsa nervii pe o mașină care urmează oricum să fie distrusă.

Marea Britanie este cea mai afectată dintre statele europene de pandemia de coronavirus. Peste 1,6 milioane de cazuri s-au înregistrat acolo și peste 60.000 de persoane și-au pierdut viața. Așa că englezii au motive întemeiate să fie supărați pe anul 2020.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide