„Terminatorul” dezvoltat în Rusia a fost scos la teste: „Jenant… îmi aduce aminte de o bunică care conduce” – VIDEO

Autor: go4it.ro 27 iul. 2017 Știri auto
„Terminatorul” dezvoltat în Rusia a fost scos la teste: „Jenant… îmi aduce aminte de o bunică care conduce” – VIDEO

Preşedintele Rusiei, numit şi „Superputin”, conduce maşini de curse, vânează la bustul gol şi face baie în râurile îngheţate din Siberia. Aşa că dacă vrei să îi prezinţi liderului de la Kremlin un robot militar, ar fi bine ca „Terminatorul” să fie impresionant. Din păcate pentru cercetătorii de la un institut de cercetare din Rusia, robotul dezvoltat de ei nu l-a impresionat pe Putin, care pare foarte plictisit în timpul prezentării.

Nu a ajutat nici faptul că organizatorii evenimentului au dat foc la o maşină, pentru mai mult dramatism, în apropiere de circuitul pe care a fost testat robotul.

Mulţi dintre cei care au văzut clipul video au făcut haz de necaz. „Jenant! Cineva va fi deportat în Siberia pentru asta”, a scris cineva pe YouTube. „Robotul îmi aduce aminte de o bunică care conduce”, glumeşte un alt utilizator. 

Sursă: GO4IT.RO

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide