Tesla a lansat Cyberquad for Kids, un ATV electric pentru copii (cu video)

Autor: Mihai Morcovescu 02 dec. 2021 Știri auto

Tesla a pregătit clienților săi o mare surpriză pentru acest început de decembrie, lansând un ATV pentru copii. Vehiculul se numește Cyberquad for Kids și costă 1.900 de dolari (aproximativ 1.700 de euro).

Potrivit informațiilor furnizate pe site-ul oficial al producătorului american, quad-ul destinat copiilor este un vehicul cu patru roți de mici dimensiuni, care are un cadru realizat în întregime din oțel.

Autonomie de 25 km pentru Tesla Cyberquad for Kids

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

„Pregătește-te pentru orice aventură cu Cyberquad-ul complet electric pentru copii”, sună anunțul oficialilor constructorului de peste Ocean.

Vehiculul electric pentru copii are un design inspirat din cel al camionetei Cybertruck, suspensie reglabilă, frâne pe disc pe roțile din spate și baghete luminoase cu LED. Acesta este alimentat de o baterie litiu-ion care oferă o autonomie de aproximativ 25 de kilometri și care poate fi încărcată în cinci ore. Viteza maximă a micuțului vehicul electric este de 16 km/h.

Conform oficialilor giganticului american, Cyberquad for Kids poate fi condus de orice persoană care are peste 8 ani. Quad-ul nu va fi livrat asamblat, clienții urmând să primească în pachet cele 18 piese însoțite de instrucțiunile de montare. ATV-ul poate fi comandat pe site-ul oficial Tesla, iar livrările vor debuta în două-maximum patru săptămâni.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Tesla


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide