Tesla permite posesorilor de mașini electrice să încarce în toate stațiile Supercharger din Țările de Jos

Autor: Cristian Gubandru 15 feb. 2022 Știri auto

Tesla și-a deschis oficial toate stațiile Supercharger din Țările de Jos către alte vehicule electrice, ceea ce înseamnă că oricine poate utiliza infrastructura pentru o taxă.

În ultimul an, Tesla și-a intensificat efortul de a face disponibilă rețeaua de stații de încărcare rapidă Supercharger pentru vehicule electrice de la alți producători de automobile.

În noiembrie 2021, Tesla a făcut primul pas în această direcție cu un program pilot pentru zece stații Supercharger din Țările de Jos, unde proprietarii de vehicule electrice de la alte branduri decât Tesla au încărcat folosind aplicația Tesla.

Când a anunțat noul program pilot, Tesla a spus că intenționează să-l extindă treptat, pe măsură ce testează experiența utilizatorului atât pentru noii proprietari de vehicule electrice care nu dețin o Tesla, cât și pentru actualii proprietari Tesla.

Programul se extinde la mai multe stații Supercharger din Norvegia și Franța

Luna trecută, producătorul auto a anunțat că programul se extinde la mai multe stații din Norvegia și Franța. Se pare că programul merge bine, deoarece Tesla a anunțat pe 14 februarie că extinde programul la toate stațiile Supercharger din Țările de Jos.

Tesla operează 36 de stații Supercharger în Țările de Jos, acoperind întreaga țară. Astfel, Tesla devine unul dintre cei mai mari operatori de rețea de încărcare rapidă a vehiculelor electrice din țară.

Tesla deschide treptat mai multe locații pentru a testa modul în care numărul mai mare de vehicule electrice afectează experiența generală prin creșterea traficului în stații.

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

Acum că toți șoferii de vehicule electrice au acces la toate stațiile din Țările de Jos ar trebui să ofere Tesla o perspectivă mai bună asupra situației.

Șoferii de vehicule electrice trebuie să descarce aplicația Tesla și să aibă un vehicul cu un conector CCS pentru a utiliza stațiile Supercharger.

Tesla ar putea oferi șoferilor de vehicule electrice acces la toate stațiile din Europa pentru a folosi noile venituri la extinderea rețelei.

Sursa: Electrek

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Cristian Gubandru
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax, parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn, parte ... citește mai mult

Comentarii
Inchide