Tesla a vândut mașini noi care aveau baterii vechi de patru ani

Autor: Daniel Samoilă 23 dec. 2021 Știri auto

Un nou scandal s-a iscat în jurul companiei Tesla, condusă de miliardarul Elon Musk. Producătorul auto este acuzat că a vândut mai multe Tesla Model 3 din 2021 cu baterii vechi de patru ani.

Clienții Tesla au fost păcăliți cu oferte la final de an. Compania lui Musk a încercat să vândă cât mai multe modele pentru a epuiza stocul și să-și îmbunătățească situația financiară.

Intră în Galeria FOTO

Mai multe Tesla Model 3 la „ofertă” au fost vândute în ultimele săptămâni, iar clienții s-au plâns că bateriile sunt deja uzate.

Baterii uzate, instalate pe mașinile Tesla

„Acest vehicul a fost construit cu un pachet de baterii fabricat în 2017. Autonomia mașinii poate fi redusă cu până la 12% din cauza faptului că bateria este uzată”, a scris unul dintre clienții Tesla pe Twitter, potrivit electrek.co.

Avertismentul legat de uzura bateriei apare pe Tesla Model 3, un model vândut la reducere la final de 2021.

Specialiștii din domeniu susțin că Tesla a construit aceste vehicule cu baterii vechi din 2017, de aici apare și uzura bateriei. Reprezentanții companiei nu au dorit să comenteze în niciun fel problemele apărute la Tesla Model 3.

Cu toate că sunt probleme în SUA, Tesla Model 3 rămâne o mașină cumpărată în Europa. În noiembrie, spre exemplu, au fost vândute 10.739 de unități pe Bătrânul Continent.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: NetCarShow.com



Comentarii
Inchide