Un Tesla Model 3 a ars ca o torță în timpul încărcării (cu video)

Autor: Mihai Morcovescu 28 nov. 2021 Știri auto

O mașină electrică Tesla Model 3 în valoare de aproximativ 50.000 de dolari a fost cuprinsă de flăcări în timp ce se afla la încărcat. Incidentul s-a produs în localitatea Maple Glen din statul Pennsylvania (SUA).

Potrivit presei locale, pompierii au localizat sursa incendiului în partea din spate a mașinii. De altfel, în film se poate observa cel puțin o explozie, ceea ce înseamnă că bateria mașinii ar putea să fi fost cauza incendiului.

Soarta lui Tesla Model 3 au avut-o și alte modele

Nu este primul incident de acest gen în care este implicat un autovehicul Tesla. Nu demult, un astfel de incident s-a produs, culmea, tot într-o localitate din Pennsylvania. Un model Tesla S Plaid, care fusese achiziționat cu doar trei zile înainte pentru 129.000 de dolari, a luat foc în mers, proprietarul reușind în ultima clipă să se salveze.

Mai mult decât atât, incendiul de zilele trecute s-a produs în aceleași condiții cu cele în care recent au fost distruse un Chevrolet Bolt EV și un Hyundai Kona Electric. Interesant este faptul că în toate aceste incidente a fost vorba despre mașini electrice alimentate cu baterii furnizate de aceeași companie, LG Energy Solution, și toate au luat foc în timp ce se încărcau.

Sursa: Autoevolution.com

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Autoevolution


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide