Tesla face anunțul! Ce se întâmplă cu Cybertruck, pick-up-ul prezentat în 2019 și încă nelansat?

Autor: Elena Luchian 09 aug. 2021 Știri auto

Peste 250.000 de oameni au rezervat un pick-up Tesla Cybertruck în prima săptămână de la prezentarea oficială a modelului. Dar nu și-a primit nici până acum vehiculul comandat. Ce se întâmplă cu Cybertruck?

GALERIE FOTO

Tesla Cybertruck a făcut valuri în noiembrie 2019, când a fost lansat în cadrul unui eveniment care a avut loc în Los Angeles, California. Elon Musk a vrut să demonstreze cât de rezistente sunt geamurile pick-up-ului. În schimb, lovite cu o bilă metalică, acestea s-au făcut zob. Clienții nu s-au descurajat însă, de geamurile sparte. Peste 250.000 de persoane au rezervat pick-up-ul electric cu preț de pornire de 39.900 de dolari în prima săptămână de la prezentarea oficială. Între timp, numărul lor a trecut de jumătate de milion. Dar nimeni nu știe să le spună când vor primi mașina comandată.

Modelul este încă departe de a intra în producție. Cei de la Tesla anunță acum că primul vehicul în versiune de serie va ieși pe porțile uzinei abia anul viitor. Anunțul oficial a fost făcut de companie odată cu publicarea rezultatelor financiare din cel de-al doilea trimestru.

Tesla tot amână momentul intrării în producție a pick-up-ului Cybertruck

Inițial, primele unități Cybertruck ar fi trebuit livrate până la sfârșitul acestui an. Pick-up-ul cu propulsie electrică se va construi la uzina Tesla din Austin, Texas.

Tesla va comercializa Cybertruck în trei versiuni diferite. Cea de bază este pusă în mișcare de un singur motor electric. Versiunea intermediară este Dual-Motor cu două propulsoare, iar cea de top, care va porni de la 79.900 de dolari, este Tri-Motor.

Nu este singurul model al companiei care nu intră la timp în producție. Înregistrări majore s-au înregistrat și la Model 3. Mai mult, cea de-a oua generație a lui Tesla Roadster, prezentată oficial în noiembrie 2017, este încă în așteptare.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide