De ce s-au spart geamurile lui Cybertruck în timpul prezentării? Elon Musk explică

Autor: Marius Vișan 26 nov. 2019 Știri auto
De ce s-au spart geamurile lui Cybertruck în timpul prezentării? Elon Musk explică

Elon Musk a prezentat de curând prototipul Cybertruck, iar în timp ce demonsta cât de indestructibil este, geamurile acestuia s-au spart când nu trebuia. Ele au fost lovite cu o bilă de oțel pentru a le arăta tuturor rezistenţa.

GALERIE FOTO CU TESLA CYBERTRUCK

Asistentul lui Musk, Franz von Holzhausen, a urcat pe scenă şi a aruncat cu o bilă de metal în geamul de pe partea şoferului, acesta a cedat şi a crăpat în văzul tuturor. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu geamul următor.

După câteva zile Musk a oferit o explicaţie în legătură cu spargerea acelor geamuri. Cu puţin timp înainte ca von Holzhausen să testeze geamurile, lovise uşa maşinii cu un ciocan, iar impactul ar fi afectat și structura geamurilor.

„Impactul loviturii de baros a afectat sticla şi acesta este motivul pentru care bila de oţel nu a ricoşat. Trebuia să fi făcut mai întâi demonstraţia cu bila şi apoi pe cea cu ciocanul. Data viitoare…” a scris Musk pe Twitter.

Video cu momentul în care cele două geamuri sunt sparte (minutul 1:15)

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: YouTube


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide