Cyberquad, noul ATV electric cu care Tesla va rupe gura târgului – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 10 dec. 2019 Știri auto

Elon Musk a declarat recent că ATV-ul Cyberquad pe care l-am văzut la lansarea primului pickup Tesla ar trebui să intre pe piață în același timp cu Cybertruck.

La prezentarea lui Cybertruck Tesla i-a surprins pe mulți când un bărbat a urcat pe scenă cu un ATV, pe care l-a urcat apoi în bena pickup-ului. La scurt timp după încheierea evenimentului, Musk a fost întrebat pe Twitter despre ATV, iar acesta a declarat că va fi vândut ca opțiune pentru Cybertruck.

În acest weekend Musk a confirmat că ar trebui să apară în același timp cu Cybertruck. Nu este clar dacă asta înseamnă că ar trebui să fie livrat exclusiv proprietarilor de Cybertruck atunci când sunt comandate ca opțiune, în 2021, sau dacă va fi vândut separat ca produs Tesla distinct.

Deocamdată, specificațiile și prețul ATV-ului nu sunt cunoscute. Marca „Cyberquad” a fost înregistrată în noiembrie 2019. Vehiculul nu este listat pe site-ul  Tesla, cu toate acestea, este menționat în specificațiile pentru Cybertruck: „În benă există spațiu pentru trusa de scule, roata de rezervă și Cyberquad”.

GALERIE FOTO

tesla

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Carscoops


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide