Cyberquad, noul ATV electric cu care Tesla va rupe gura târgului – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vişan acum 10 luni Știri

Elon Musk a declarat recent că ATV-ul Cyberquad pe care l-am văzut la lansarea primului pickup Tesla ar trebui să intre pe piață în același timp cu Cybertruck.

La prezentarea lui Cybertruck Tesla i-a surprins pe mulți când un bărbat a urcat pe scenă cu un ATV, pe care l-a urcat apoi în bena pickup-ului. La scurt timp după încheierea evenimentului, Musk a fost întrebat pe Twitter despre ATV, iar acesta a declarat că va fi vândut ca opțiune pentru Cybertruck.

În acest weekend Musk a confirmat că ar trebui să apară în același timp cu Cybertruck. Nu este clar dacă asta înseamnă că ar trebui să fie livrat exclusiv proprietarilor de Cybertruck atunci când sunt comandate ca opțiune, în 2021, sau dacă va fi vândut separat ca produs Tesla distinct.

Deocamdată, specificațiile și prețul ATV-ului nu sunt cunoscute. Marca „Cyberquad” a fost înregistrată în noiembrie 2019. Vehiculul nu este listat pe site-ul  Tesla, cu toate acestea, este menționat în specificațiile pentru Cybertruck: „În benă există spațiu pentru trusa de scule, roata de rezervă și Cyberquad”.

GALERIE FOTO

tesla


Sursa foto: Carscoops


Comentarii
Inchide