Tesla Cybertruck a ajuns la dealerii din SUA – VIDEO

Autor: Marius Vișan 21 nov. 2023 Știri auto

Tesla Cybertruck a ajuns la dealerii din SUA. Livrările vor începe pe 30 noiembrie 2023.

Puțin peste o săptămână, pe 30 noiembrie, vor începe mult așteptatele livrări ale modelului Tesla Cybertruck. Tot atunci când vor fi anunțate și prețurile și specificațiile tehnice ale primei camionete electrice Tesla.

Marca lui Elon Musk a grăbit însă acest eveniment prin aducerea pick-up-ului în unele reprezentanțe din SUA, unde clienții pot să-l vadă live.

Dealerii din California au fost cei care au primit în avanpremieră mult-așteptatul model electric: în San Diego și San Josè, de fapt, au fost filmate două exemplare, după cum se poate vedea în videoclipul de mai jos. Alte Cybertruck-uri au fost văzute pe platforme de transport ce porniseră la Gigafactory Texas către alte locații din Statele Unite.

Aceasta este probabil o inițiativă a mărcii americane, cu scopul de a da un impuls vânzărilor. Nu atât a pick-up-ului, cât a celorlalte modele, înainte de sfârșitul anului 2023. De fapt, prezența Cybertruck-ului în reprezentanțe poate atrage potențialii clienți în magazine și îi poate convinge să cumpere un Model 3 sau Model Y.

Tesla declară o capacitate de producție de peste 125.000 de pick-up-uri electrice pe an. Rămâne de văzut cât timp îi va lua cu adevărat constructorului auto pentru a aduce asamblarea pick-up-ului electric la norma dorită.

Elon Musk, de fapt, a subliniat că Cybertruck are detalii de producție unice care afectează fluxul de producție. Cel mai important nume din compania Tesla a adăugat că producția va crește treptat de-a lungul anilor, cu scopul de a ajunge la 250.000 până în 2025.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Screenshot YouTube / John W. Davis


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide