Tesla Cybertruck a fost surprinsă în fotografii detaliate – GALERIE FOTO

Autor: Ionuț Vîlciu 23 nov. 2023 Știri auto

Tesla Cybertruck este foarte aproape de a intra în producție. Până atunci, fotografii detaliate cu cel mai controversat model al producătorului american au ajuns pe internet.

Tesla va începe livrările primului său pick-up electric către clienți joia viitoare. Sperăm că, cu această ocazie, producătorul va dezvălui și date tehnice despre noul său model electric, cum ar fi specificațiile bateriei și motoarelor electrice, performanțele, cifre pentru autonomie și prețurile, bineînțeles.

Tesla Cybertruck va intra, în final, în producția de serie pe 30 noiembrie, la exact patru ani după ce prototipul original a fost prezentat pentru prima dată publicului. Până atunci, un nou set de imagini a fost publicat pe X (fostul Twitter) și probabil că include cele mai detaliate fotografii pe care le avem până acum cu versiunea ce probabil va ajunge în producția de serie.

Până când mașina va intra în producție peste doar o săptămână, putem să ne facem o idee foarte bună despre modul în care va arăta grație unor imagini ce au fost postate pe internet. Imagini realizate într-un mod foarte profi, aproape că am putea spune că sunt fotografii de presă ce au fost „scăpate” pe social media.

Noi fotografii detaliate cu Tesla Cybertruck. Așteptarea clienților pare că va lua sfârșit

Potrivit InsideEVs, cele 6 fotografii au fost publicate pe X de utilizatorul @ya78756632. Imaginile oferă cea mai bună vedere de ansamblu de până acum asupra interiorului Cybertruck-ului, care include ecranul principal, volanul pătrat, consola centrală masivă, scaunele sport și plafonul de sticlă. Una dintre fotografii oferă un prim plan cu meniul ecranului tactil, dezvăluind o parte a acestuia. Putem observa controalele pentru capacul tonului benei, setările suspensiei, reglarea volanului și a oglinzilor, comenzile pentru faruri și multe altele.

Observăm și scaunele mașini, care sunt foarte puternic conturate și par a fi realizate dintr-un amestec de piele normală și perforată, ceea ce sugerează faptul că au funcții de încălzire și ventilație.

De asemenea, ne este oferită și o fotografie cu frunk-ul mașinii deschis și pare că acesta oferă o capacitate de încărcare destul de bună, astfel încât clienții să nu fie nevoiți să recurgă mereu la benă.

În cele din urmă, setul include o fotografie a Cybertruck-ului văzut din față în timp ce este condus pe șosea. Din câte putem vedea, exemplarul din imagini este destul de bine finisat atât la interior, cât și la interior, un semn că Tesla pare că lucrează la finisajele mașinilor sale.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Twitter / @ya78756632


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide