Tesla Cybertruck ar putea debuta cu 560 KM de autonomie

Autor: Ionuț Vîlciu 18 iul. 2023 Știri auto

Tesla Cybertruck ar putea ajunge pe piață într-o variantă care să ofere 560 de kilometri de autonomie complet electrică, conform unor surse neoficiale. Ulterior, noua camionetă electrică ar putea primi și versiuni cu autonomie crescută.

În urmă cu doar câteva zile, Tesla a anunțat că a produs primul exemplar de serie al camionetei electrice Cybertruck, o mașină care a fost sursa multor polemici și discuții despre designul ciudat, dar care a întârziat destul de mult să apară. Cu toate acestea, compania lui Elon Musk încă nu a publicat imagini sau informații oficiale legate de noul model.

Cu toate acestea, câteva crâmpeie de informație mai apar pe internet și de această dată. Conform InsideEVs, noua Tesla Cybertruck ar putea debuta pe piață cu o autonomie de aproximativ 560 de kilometri.

Această informație a fost făcută publică, ce-i drept în mod neoficial, de către o sursă apropiată mărcii americane producătoare de mașini electrice. Este vorba despre un client cunoscut pe Twitter drept Bearded Tesla. Prin intermediul unei postări făcute pe Twitter, el susține că noua Tesla Cybertruck va avea o autonomie de 350 de mile, ceea ce se traduce în 563 de kilometri. Această afirmație survine în urma unei discuții pe care respectivul ar fi avut-o cu trei presupuși angajați ai companiei.

Tesla Cybertruck nu atinge promisiunile inițiale

Chiar dacă informația legată de autonomie este una neoficială, diferă de informațiile oficiale oferite de către Tesla la momentul prezentării conceptului Cybertruck în 2019. În urmă cu 4 ani, constructorul american spunea că Cybertruck va fi oferit în 4 versiuni diferite. Cea mai slabă dinte ele ar fi trebuit să primească un singur motor electric și o autonomie de 402 kilometri.

Cea de-a doua versiune urma să primească două motoare electrice și autonomie de 483 de kilometri. Urma versiunea cu 3 motoare electrice și autonomie de 804 kilometri, iar vârful de gamă trebuia să beneficieze de 4 motoare electrice și autonomie de până la 998 de kilometri.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide