VIDEO | Tesla Cybertruck de Rusia. Cum arată mașina care imită perfect pick-up-ul Tesla

Autor: ProMotor 22 dec. 2019 Știri auto

O mașină care semăna perfect cu Tesla Cybertruck a fost filmată în Rusia, în apropierea Moscovei. Rușii se pare că sunt fascinați de nou model prezentat recent de Elon Musk. Nerăbdarea lor de a-l vedea rulând pe străzile din Moscova pare să fi crescut la cote imposibil de suportat, astfel că un rus ingenios a realizat o replică. De fapt, nu doar unul, după cum aveam să aflăm ulterior.

Intră în Galeria FOTO

Nu știma dacă replica filmată pe străzile orașului Khimki (situat la 30 km nord-est de Moscova) are drept legal de circulație, dar este cert că șoferul acesteia este mândru tare de mașina sa. Cercetările întreprinse în Rusia au dezvăluit faptul că mașina care apare în videoclip aparține unui blogger rus, Alexander Trubnikov. Acesta deține canalul de Youtube „Pușka Garaj”. Aparent, nu este doar una singură, mai mulți bloggeri ruși pregătind simultan replici ale celebrului pick-up Tesla pentru a le arăta pe canalul lor de Youtube.

Desigur, mașina filmată nu are nimic comun cu modelul Tesla Cybertruck și nici măcar nu dispune de propulsie electrică. În cazul lui Trubnikov, baza tehnică o constituie o mașină VAZ 2109, mai cunoscută sub denumirea de Lada Samara în afara spațiului sovietic. Din imaginile postate pe site-urile rusești, se pare că prototipul nu dispune de portiere, accesul făcându-se prin partea din spate.

Cel puțin alte două canale de Youtube pregătesc replici ale lui Tesla Cybertruck – Wylsacom și Garage 54. De asemenea, se pare că nici bloggerii din vestul Europei nu sunt complet nevinovați din acest punct de vedere. Totuși, versiunea lui Trubnikov este prima care a ajuns în presa occidentală și, cel puțin deocamdată, prima care a fost filmată rulând pe șosea.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide