Tesla Cybertruck, surprins în trafic. Cine se afla la volan?

Autor: Elena Luchian 09 dec. 2019 Știri auto

Au crezut că s-au întâlnit cu un OZN. Pick-up-ul electric a fost filmat din nou în trafic de mai mulți șoferi. Surpriza a fost și mai mare când au văzut cine se afla la volan!

Intră în galerie

Chiar șeful Tesla, Elon Musk, a dat o tură cu mașina dezvăluită în Hawthorne, California, în urmă cu trei săptămâni. La bordul pick-up-ului electric, alături de Musk, au fost surprinse două femei. Cea din față pare să fie iubita sa, Grimes.

Imaginile îi fac pe cei care le urmăresc să se întrebe dacă modelul a fost vreodată testat în condiții reale înainte de a fi dezvăluit oficial. Cu look-ul desprins parcă din filmele science fiction, sunt șanse mici să poată trece neobservat.

În schimb, Tesla a demarat acum testele pe drumurile publice și tot mai mulți participanți la trafic întâlnesc pick-up-ul electric în trafic. Mai sunt aproximativ doi ani până când Cybertruck va intra în producția de serie, așa că Tesla are timp de teste. Compania din Silicon Valley tocmai a anunțat că prima versiune care va ieși pe linia de asamblare va fi cea cu trei motoare, și nu cea cu un motor, așa cum era strategia inițială.

Pick-up-ul a fost surprins de un șofer în zona aeroportului din Los Angeles, în timp ce un altul l-a fotografiat în vestul orașului californian. În ambele situații, Cybertruck se afla în compania unei Tesla Model 3. Nu sunt primele imagini reale făcute publice de cei care au zărit mașina în trafic. Săptămâna trecută, aceasta a fost filmată în apropierea studioului de design al companiei Tesla.

Sute de mii de clienți au rezervat deja mașina. Printre ei se află și poliția din Dubai, dar și autoritățile dintr-un mic orășel din Mexic. Pe lista de celebrități care au plătit depozitul de 100 de euro pentru a pre-comanda mașina, și-a trecut numele și Supercar Blondie.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: InsideEVs.com



Comentarii
Inchide