Cum arată Tesla Cybertruck pe care Elon Musk ar putea să o trimită pe Lună?

Autor: ProMotor 08 iun. 2020 Știri auto

Tesla Cybertruck arată deja ca un OZN, iar Elon Musk susține că versiunea de serie nu va suferi modificări față de prototipul prezentat în noiembrie 2019. Dar cum ar arăta Tesla Cybertruck pe care cel care este și șeful SpaceX ar putea să o trimită pe Lună?

GALERIE FOTO

Compania condusă de Elon Musk, SpaceX, a trimis în spațiu un Tesla Roadster la volanul căruia se află Spaceman, în februarie 2018. Pe 31 mai 2020, a fost lansată o capsulă cu doi astronauți americani, iar misiunea a fost pusă la cale de SpaceX în colaborare cu NASA. Aceste acțiuni l-au inspirat pe un designer să creeze o Tesla Cybertruck pregătită pentru o misiune pe Lună.

Electrek scrie că Tesla și SpaceX fac deja schimb de experiență și tehnologii, iar SpaceX cumpără piese de la Tesla în valoare de milioane de dolari. Dar dacă cele două companii ar construi un vehicul împreună?

La acest lucru s-au gândit și cei de la Charlie Automotive, o companie specializată în design auto. Specialiștii în design au desenat Tesla Cybertruck în versiune… selenară. Imaginile au fost postate pe Instagram.

Ce are special Tesla Cybertruck pregătită să plece pe Lună?

Pick-up-ul electric realizat de Tesla arată deja de parcă și-ar fi preluat look-ul dintr-un film science fiction. Jante speciale, lumini noi, rezervoare pentru un carburant special, steagul Statelor Unite pe flancuri sunt doar câteva dintre elementele care transformă radical pick-up-ul.

Elon Musk spune, mai în glumă, mai în serios, că este pregătit pentru apocalipsă, pentru că vehiculul în versiune de serie are o caroserie ultra-rezistentă și geamuri blindate, deși în privința acestora din urmă, avem dubii după demonstrația eșuată din seara prezentării oficiale.

Mai mult, controversatul om de afaceri susține că Tesla Cybertruck (Pressurized Edition, orice ar însemna acest lucru) va fi pick-up-ul oficial al planetei Marte. Nu avem informații referitoare la cele… neoficiale.

În urmă cu doi ani, Musk, în stilu-i caracteristic, anunța că Tesla și SpaceX vor dezvolta împreună un vehicul care va purta denumirea “Cyborg Dragon Tesla”, numai bun de trimis în spațiu. Ceea ce au desenat cei de la Charlie Automotive ar putea fi un punct de plecare.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide