Tesla Cybertruck filmat în traficul real pare o mașină venită din viitor – VIDEO

Autor: Marius Vișan 03 dec. 2019 Știri auto

Tesla Cybertruck este o apariție destul de neobișnuită printre mașinile din ziua de astăzi.

Această înregistrare video postată pe Instagram ne arată un prototip Cybertruck (cu ferestre intacte de data asta), condus pe străzile din Hawthorne, California, în apropiere de Tesla Design Studio. Chiar dacă clipul durează doar aproximativ patru secunde, este suficient să înțelegem ceea ce vedem.

La început, ne-am gândit că nu este nimeni pe scaunul șoferului, ceea ce nu ar putea fi atât de ciudat, având în vedere sistemul inovativ de conducere autonomă Tesla. Cu toate acestea, la un moment dat se poate vedea silueta șoferului. Deci, nu, însă nu se conduce singură.

Este pentru prima dată când putem vedea noul pickup Tesla în comparație cu traficul înconjurător. Acesta poate fi văzut trecând pe lângă un Nissan Maxima, în timp ce în spatele lui se află un Tesla Model X. Cybertruck pare mult mai mare decât celelalte mașini. În realitate Cybertruck măsoară 5,885 mm lungime, 2.027 mm lățime și 1,905 mm înălțime.

Mașina pare venită din viitor însă, probabil, cu cât îl vom vedea mai des, cu atât ne vom obișnui cu el.

GALERIE FOTO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Instagram


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide