BMW râde de geamurile sparte ale noului Tesla Cybertruck

Autor: Elena Luchian 27 nov. 2019 Știri auto
BMW râde de geamurile sparte ale noului Tesla Cybertruck

Cei de la BMW asistă amuzați la războiul din segmentul pick-up-urilor, fără nicio intenție de a se implica direct în luptă. Râd însă de momentul ridicol de la prezentarea noului Tesla Cybertruck, care s-a ales cu geamurile sparte.

Un baros și o bilă de metal au scris istoria noului Cybertruck de la Tesla la prezentarea oficială. Imaginile cu pick-up-ul blindat, care s-a ales cu geamurile sparte chiar pe scenă au devenit virale. Un motiv pentru ceilalți producători auto să facă glume pe seama producătorului din Silicon Valley, California.

BMW Tesla Cybertruck

BMW le oferă o alternativă celor care s-au speriat la gândul că protecția balistică a noului pick-up electric este zero. Nemții au postat pe Twitter un BMW X5 blindat, cu protecție VR6. “Face față și în cazul în care este lovit de o bilă metalică”, este descrierea care însoțește fotografia în care apare SUV-ul bavarez, o aluzie clară la incidentul de săptămâna trecută, de la prezentarea noului Tesla Cybertruck la Los Angeles.

X5-ul blindat are la bază versiunea X5 M50i, are motor V8 de 4,4 litri și 530 de cai putere, pentru o accelerație de la 0 la 100 km/h în 4,7 secunde. Mașina are un preț de pornire de 82.150 de dolari.

BMW Tesla Cybertruck (1)

BMW nu a construit niciodată un pick-up de serie. În vara anului trecut, nemții au arătat un proiect unicat: un X7 cu benă. Constructorul auto premium a anunțat că acest model nu va intra în producție.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Tesla



Comentarii
Inchide