Cât costă o Tesla Model 3 avariată? Cea mai căutată mașină electrică a ajuns pe Mobile.de

Autor: Marius Vișan 16 mai 2022 Știri auto

Tesla Model 3 este una dintre cele mai iubite mașini electrice de pe piață. Tesla Model 3 este alternativa mai accesibilă la Model S, prețul ei fiind cu aproximativ 50% mai mic față de Tesla Model S. Model 3 apărut în anul 2017 și până în 2020 a devenit cea mai căutată mașină electrică din toate timpurile.

Cei care vor o Tesla și mai ieftină vor trebui să se orienteze spre piața mașinilor la mâna a doua. Pe site-ul Mobile.de am găsit un exemplar Model 3 care se vinde cu 26.500 de euro, însă are o mare problemă. Mașina a trecut printr-un accident destul de grav. Prima înmatriculare s-a făcut anul trecut, iar între timp mașina a ajuns la un rulaj de 70.040 de km.

Deși una din părțile laterale și interiorul au fost serios afectată de impact se pare că sistemele electrice sunt încă funcționale. În imagini se poate vedea că display-ul central funcționează, iar printre informațiile afișate sunt indicate un nivel al bateriei de 97%, echivalentul a 382 de km.

Intră în GALERIA FOTO cu Tesla Model 3 avariată

Este o idee proastă să cumperi o mașină care a fost implicată într-un accident?

Repararea unei mașini după ce aceasta a fost implicată într-un accident poate fi destul de dificilă, mai ales dacă este vorba de o mașină dotată cu multe tehnologii noi, ca în cazul mașinilor electrice. În timp ce unele ateliere au mare grijă să repare cum trebuie vehiculele pe care clienții le-au adus, unele service-uri se concentrează mai puțin pe calitate și mai mult pe repararea cât mai rapidă a mașinii.

Principalul motiv pentru care sunt de evitat mașinile de ocazie care a fost implicată într-un accident este că daunele provocate ar putea fi mai puțin vizibile, dar de lungă durată. În unele cazuri, aceste daune ar putea cauza probleme suplimentare pe parcurs, chiar dacă mașina a fost reparată.

În cele din urmă, cumpărarea unei mașini care a fost implicată într-un accident este o decizie pe care va trebui să o luați singur. Dacă doriți să economisiți bani și nu vă deranjează posibilitatea unor reparații ulterioare, atunci s-ar putea să nu fie o idee tocmai rea.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Mobile.de


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide