Tesla Model 3 va avea o versiune 4X4, cu două motoare

Autor: Marius Vișan 14 mai 2018 Știri auto
Tesla Model 3 va avea o versiune 4X4, cu două motoare

Începând din luna iulie, Tesla va începe să producă o versiune a lui Model 3 cu tracţiune integrală, cu două motoare, susţine Elon Musk.

Model 3 stă la baza planurilor de extindere ale Tesla, iar creşterea producţiei a fost întârziată de problemele de fabricaţie. La o conferinţă organizată recent, Tesla a menţinut obiectivul de a ajunge la o producţie de 5.000 de automobile Model 3 pe săptămână, până la sfârşitul trimestrului al doilea.  

Tesla a suspendat temporar producţia automobilului de serie Model 3, cel puţin a doua oară în ultimele două luni, după ce Elon Musk a recunoscut greşelile care afectează procesul de fabricaţie a celui mai important vehicul al companiei Compania a informat angajaţii că pauza va dura 4-5 zile.

Un purtător de cuvânt al Tesla a făcut referire la o declaraţie oferită luna trecută, când Bloomberg News a relatat că producţia Model 3 a fost oprită în perioada 20-24 februarie.

Producătorul auto a anunţat atunci că a planificat perioade de pauză la fabrica de vehicule şi la cea de baterii, pentru a îmbunătăţi automatizarea şi a elimina blocajele. 

Sursă: Adevărul.ro

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide