Se vinde o Tesla Model S cu aproape 250.000 de dolari. Ce are special?

Autor: Elena Luchian acum 2 ani Știri auto

Se vinde o Tesla Model S cu peste 220.000 de dolari. Este un model unic în lume. Este singurul Model S Shooting Brake construit vreodată.

GALERIE FOTO

Această Tesla Model S P85 Shooting Brake este modificată de RemetzCar și vândută de JB Classic Cars cu un preț de 245.810 dolari. Pentru cei care trăiesc în Europa, prețul este de 224.521 euro, 245.810 dolari pentru clienții americani și 203.150 de dolari pentru cei de pe alte continente.

Modelul a fost proiectat de către compania olandeză de design Niels van Roij și construit de compania RemetzCars în 2018. Acesta a fost expus în 2019 la Salonul Auto de la Geneva. Reacțiile au fost pozitive, iar cererea neașteptat de mare, astfel că Remetz intenționa să construiască 20 de astfel de mașini. Acest lucru însă, nu s-a întâmplat niciodată, pentru că Remetz a intrat în faliment.

Astfel, Tesla Model S Shooting Brake care îi aparține olandezului Floris de Raadt a rămas singurul shooting break Tesla. Partea posterioară imită spatele lui Jaguar XF Sportbrake. Compania păstrează misterul asupra consturilor conversiei, dar, cu siguranță, acestea nu au fost mici. Astfel se explică prețul exorbitant cu care se vinde acum mașina.

Tesla Model S P85, vopsită în verde cu reflexii aurii, este echipată cu un singur motor electric, care dezvoltă 420 de cai putere și un cuplu de 600 Nm. Energia este stocată într-o baterie litiu-ion cu o capacitate de 85 kWh. 60.000 de kilometri a parcurs până la această oră singurul Model S Shooting Brake din lume.




Comentarii
Inchide