Tesla Model S Plaid primește pachetul Track: frâne performante, jante mai ușoare și anvelope de circuit – VIDEO

Autor: Ionuț Vîlciu 05 mai 2023 Știri auto

Tesla a lansat pachetul Track pentru Model S Plaid. Acesta include frâne carbon-ceramice, jante speciale și anvelope de circuit. Nu în ultimul rând, viteza maximă de peste 320 km/h este deblocată prin intermediul acestui pachet.

Tesla a lansat mult așteptatul pachet Track pentru Model S. Astfel, pe lângă faptul că viteza maximă de peste 320 km/h este deblocată, mașina se bucură de modificări substanțiale ce ar trebui să facă din sedanul electric american o mașină mult mai capabilă din punct de vedere dinamic.

Prezentat inițial într-un scurt videoclip teaser de pe Twitter și apoi adăugat în magazinul online oficial de accesorii, pachetul Track Model S Plaid include roți din aluminiu forjat, anvelope și lichid de frână performant, discuri noi din carbon cu un înveliș special din siliciu și etriere forjate dintr-o singură bucată, cu plăcuțe de frână de înaltă performanță.

Cât costă pachetul Track pentru Tesla Model S Plaid și când va fi disponibil?

Întregul kit, care va fi disponibil începând cu luna iunie a acestui an, costă între 15.000 și 20.000 de dolari, în funcție de alegerea proprietarului din lista de componente pusă la dispoziție de producător.

Setul de frâne carbon-ceramice costă 15.000 de dolari, iar prețul crește la 20.000 de dolari dacă roțile și anvelopele sunt incluse în pachet. Jantele numite Zero-G îmbrăcate cu anvelope Goodyear pot fi, de asemenea, achiziționate separat pentru 6.000 de dolari.

Cei de la AutoTopNL au reușit să filmeze o astfel de mașină echipată cu noul pachet de performanță. Discurile de frână montate de puntea față au un diametru de 410 mm și o grosime de 40 mm, în timp ce cele de pe spate au același diametru de 410 mm, dar au o grosime ceva mai mică, de 32 mm. Puntea față beneficiază de etriere cu șase pistonașe, iar puntea spate este echipată cu etriere cu patru pistonașe.

Odată ce mașina a primit aceste piese, ea va ști că ele sunt acolo și se va adapta în consecință din punct de vedere software. Cei de la AutoTopNL au reușit să atingă 330 km/h cu mașina în timpul testelor pe circuit. Videoclipul integral poate fi integral poate fi vizionat mai jos:

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: AutoTopNL YouTube / Tesla


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide