Tesla Cybertruck are un design nou: Elon Musk a aprobat forma finală

Autor: George Cristea 02 mart. 2021 Știri auto

Tesla Cybertruck are un design nou, după cum a dezvăluit fondatorul companiei, Elon Musk, care a aprobat forma finală. Viitorul pick-up Tesla va avea de înfruntat o concurență puternică la momentul lansării.

Intră în Galeria FOTO

Elon Musk a oferit recent un update pe marginea dezvoltării mult așteptatului Tesla Cybertruck. Potrivit excentricului multimiliardar, designul final „arată OK”, afirmație pe care a făcut-o după ce a vizitat studioul de design al Tesla.

Tesla Cybertruck este, de departe, cel mai radical model produs de Tesla până acum, iar asta se datorează designului său neobișnuit și exoscheletului angular. Anunțat la un preț de circa 40.000 de dolari, Cybertruck va fi o propunere foarte competitivă pe piața pick-up-urilor. Cu toate acestea, va trebui să convingă în primul rând cumpărătorii de pick-up-uri tradiționale dacă mizează pe succes în acest segment.

Probabil acesta este și motivul pentru care Elon Musk și echipa de dezvoltare de la Tesla a dorit o cizelare a conceptului în cele mai mici detalii înainte de a pune modelul final pe piață. Musk s-a arătat destul de optimist, arătând în timpul conferinței de prezentare a rezultatelor pe trimestrul IV 2020 că tot ce ține de partea tehnică a lui Tesla Cybertruck a fost finalizat.

Tesla Cybertruck are un design nou: Cum va arăta viitorul pick-up electric

Într-o declarație făcută recent, șeful Tesla a spus că versiunea finală a pick-up-ului electric va fi foarte apropiată de conceptul prezentat în 2019, mai puțin dimensiunile, care au intrat la apă cu aproximativ 3%. Reducerea dimensiunilor, a explicat Musk, îi va permite lui Cybertruck să încapă în tunelurile săpate de Boring Company, o altă companie deținută de Musk.

Segmentul pick-up-urilor electrice se anunță foarte aglomerat încă de pe acum. Rivian R1T va începe livrările spre finalul anului, dar va avea un preț semnificativ mai mare. Versiunea electrică a lui Ford F-150 este de asemenea așteptată în curând, cu toate că livrarea bateriilor de către SK Innovation este incertă după ce autoritățile americane au interzis importul bateriilor lor în urma unui conflict cu LG Chem.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide