Tesla oferă mai multe detalii despre camioneta Cybertruck. Va intra în producție în acest an

Autor: Ionuț Vîlciu 20 iul. 2023 Știri auto

Tesla ne oferă mai multe informații despre camioneta electrică Cybertruck. Noul model va intra în producție în decursul acestui an.

După întârzieri, controverse și păreri divizate ale publicului, Tesla Cybertruck urmează să intre în producția de serie. Ne putem aștepta ca producția de serie a camionetei să înceapă pe măsură ce ne apropiem de finalul acestui an.

Încă de la prezentarea inițială, Tesla Cybertruck a stârnit controverse, în ciuda faptului că a rămas constant în urma termenelor limită de producție. După aceste întârzieri, CEO-ul Tesla, Elon Musk, a declarat la începutul acestui an că Cybertruck va începe producția înainte de 2024. Potrivit mărcii, este încă în program pentru a intra în „producția inițială” mai târziu în acest an, potrivit Carscoops.

Noi detalii despre Tesla  Cybertruck

„Cybertruck rămâne pe drumul cel bun pentru a începe producția inițială mai târziu în acest an la Gigafactory Texas. Acum testăm vehicule Cybertruck în întreaga lume pentru certificarea și validarea finală”, se arată în documentele noi.

Rapoartele susțin că Cybertruck-urile pe care le vedem pe drumurile publice sunt într-adevăr unități de pre-producție. Tesla a oferit, de asemenea, detalii și sugestii despre dimensionare și configurare.

„Acesta ar putea fi cel mai unic produs de vehicule din ultimele decenii; cu asta vine și testarea noilor tehnologii. Din câte știm, Cybertruck va fi primul camion mai scurt de 19 picioare (5,8 metri) care are atât patru uși, cât și benă de peste 6 picioare (1,8 metri).”

În plus, una dintre fotografiile recent publicate cu Cybertruck aflat în plină testare arată ștergătorul singular în acțiune. În imagine, camioneta electrică navighează prin noroi, așa că putem vedea modul în care acționează ștergătorul în curățarea parbrizului.

Rămâne de văzut data la care Tesla Cybertruck va intra în producție. Până atunci ne rămâne doar să așteptăm noi informații de la producătorul american.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Tesla


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide