Tesla pregătește o nouă funcție. Cererea a fost făcută de mai multe persoane pe Twitter

Autor: Cristian Gubandru 02 iun. 2022 Știri auto

Dacă ați plecat vreodată de lângă mașină fără să vă amintiți să închideți toate geamurile și a venit ploaia atunci ați avut o zi proastă. Se pare că mai mulți posesori de Tesla au fost în această situație, așa că au făcut o cerere pe Twitter pentru închiderea automată a geamurilor când plouă. Elon Musk a răspuns pe Twitter: „sigur”.

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

Acum, Tesla pregătește funcția care permite modelelor sale să închidă automat geamurile când începe ploaia. Însă, nu este clar dacă funcția va fi de fapt opțională.

Pentru cei care abia așteaptă o lansare oficială din partea Tesla, în prezent există o soluție pentru a putea activa manual funcția, accesând setările vehiculului.

Funcția care închide geamurile Tesla

În meniul „Locks”, selectați „Walk-Away Door Lock”, care va bloca automat ușile vehiculului pe măsură ce vă îndepărtați de acesta. Apoi, porniți „Close Windows on Lock” și vehiculul își va aminti să închidă geamurile, chiar și atunci când nu o faceți. Dacă preferați să fiți notificat dacă ați lăsat geamurile deschise, există și această opțiune.

Sistemul funcționează indiferent dacă plouă sau nu. Dacă modelul Tesla este parcat acasă, în garaj, proprietarul poate alege „Exclude Home”.

Dezavantajele sistemului ar putea fi că va închide geamurile indiferent dacă există sau nu un copil sau un animal în mașină. Poate că Tesla va integra o funcție care poate detecta dacă mai există ocupanți în vehicul înainte de a închide geamurile și de a oferi un meniu de confirmare pe ecranul de infotainment sau de a porni aerul condiționat.

În ultimii ani, producătorul auto american a venit cu mai multe idei pentru a face pasagerii să fie mulțumiți de interiorul vehiculelor sale.

Luna trecuta, Tesla a adus o nouă actualizare modelelor sale electrice, Model S și Model X. Model S și X au un nou display central orizontal mare, care este mai potrivit pentru vizionarea videoclipurilor.

Acum, producătorul auto american a făcut ecranul central al Model S și Model X și mai bun pentru divertisment, adăugând o capacitate de pivotare. Pivotarea oferă un unghi suficient pentru ca ecranul să fie orientat mai mult către șofer sau să fie orientat complet către pasagerul din față.

Sursa: Carscoops

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Cristian Gubandru
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax, parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn, parte ... citește mai mult

Comentarii
Inchide