Tesla recrutează personal în România

Autor: Ionuț Vîlciu 11 aug. 2022 Știri auto

La un an după deschiderea biroului din București, compania Tesla pare că este dispusă să înceapă să facă angajări.

Știm că Tesla nu are o reprezentanță în România, dar compania lui Elon Musk pare că vrea să se extindă. Și vrea să o facă chiar la noi în țară. Acum un an, Tesla deschidea primele sale birouri din România, la București. Gigantul american pare că vrea acum să își extindă facilitățile și în țara noastă.

Pe site-ul de recrutare al companiei au apărut, la începutul lunii august 2022, anunțuri cu privire la angajarea de persoane în zona Bucureștiului, relatează Economica.net.

Tesla își caută angajați români

Tesla anunță că are nevoie de un director de service care să fie responsabil de „furnizarea unei experiențe de servicii excepționale clienților noștri, dezvoltarea membrilor echipei, gestionarea operațiunilor de zi cu zi și asigurarea că Tesla Service îndeplinește nevoile clienților noștri, precum și ale angajaților noștri”.

Celălalt post disponibil este cel de consilier vânzări. Conform celor de la Tesla, candidatul ideal pentru această funcție ar trebui să fie un „ambasador care se asigură că potențialii clienți beneficiază de o experiență interesantă, captivantă și perfectă pe toată durata «călătoriei»”. În plus, viitorul consilier ar trebui să construiască relații de durată cu clienții și să aibă „o hotărâre necruțătoare de a reuși”.

Cel de-al treilea post oferit de Tesla este cel de coordonator al operațiunilor. Acesta ar trebui să fie cel care asigură livrarea fără probleme a vehiculelor către noii proprietari. Pentru acest post, cei de la Tesla menționează că „fiind persoana de referință pentru operațiunile de zi cu zi care implică toate livrările de vehicule, succesul în această poziție necesită echilibrarea nevoilor concurente ale echipelor interne și ale clienților valoroși în timp ce este urmărită pregătirile vehiculelor, se comunică actualizările de stare și se îmbunătățește eficiența operațională. Acest lucru implică un nivel ridicat de interacțiune între clienți și angajați. Candidatul ideal va avea perspicacitatea tehnică de a comunica eficient cu membrii echipei interne și capacitatea de a oferi un nivel înalt de servicii pentru clienți și de a genera entuziasm pentru proprietari. Acest rol sprijină direct misiunea Tesla prin crearea unei experiențe de livrare pentru clienții noștri”.

Nu ne sunt oferite prea multe detalii despre locul de desfășurare a activității. Se specifică doar că este în afara „zonei București”. Cu toate acestea, este clar că Tesla vrea să își consolideze echipa din România.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Tesla


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide