Tesla ar putea construi un model electric accesibil în Germania. Prețul ar putea rivaliza cu cel al Daciei Spring

Autor: Ionuț Vîlciu 06 nov. 2023 Știri auto

Tesla ar putea construi un nou model electric accesibil la fabrica sa din Germania. Noua mașină ar putea avea un preț de 25.000 de euro.

Vizita recent efectuată de Elon Musk la Gigafabrica Tesla din Germania ar fi însemnat mai mult decât o formalitate, ci ar fi fost prilejul unui anunț important despre un nou model. Potrivit Motor1, Elon Musk a spus că se așteaptă ca fabrica să fie implicată în fabricarea modelului de nouă generație, care va fi oferit la prețuri mai accesibile decât actualele mașini din gama Tesla.

Potrivit paginii Gigafactory Berlin News de pe X (fostul Twitter), care acoperă știri legate de ceea ce se întâmplă cu fabrica din Germania, Musk a anunțat în timpul vizitei sale că viitoarea mașină electrică de 25.000 de euro va fi produsă în Berlin.

Tesla ar putea construi cea mai accesibilă mașină a sa în Europa

Elon Musk a felicitat echipa și a lăudat fabrica, care produce Tesla Model Y pentru piața europeană. El a mai dezvăluit prin intermediul unei postări făcute pe X că întreaga fabrică va fi acoperită cu artă. Sunt deja multiple lucrări de graffiti, dar se pare că este doar începutul în ceea ce privește decorarea locului.

Compania promite că noul model accesibil, va fi „mult mai convențional” decât Tesla Cybertruck. De asemenea, va fi „cool”, „frumos” și „utilitar”, potrivit lui Musk. De asemenea, se așteaptă ca vehiculul să fie produs în volume foarte mari, poate chiar de ordinul milioanelor.

Potrivit rapoartelor, noul model al producătorului american este atribuit viitoarei fabrici Giga Mexico. Cu toate acestea, un raport indică faptul că mașina ar putea fi dezvoltată și produsă inițial în Texas.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide