Time Lapse: Cum se reconstruiește un motor Chevrolet cu șase cilindri în linie

Autor: ProMotor 19 dec. 2019 Știri auto

Canalul de Youtube Hagerty, specializat în modele clasice, a publicat un time lapse care arată cum se reconstruiește un motor Chevrolet cu șase cilindri în linie. Întreaga operațiune, care nu a fost deloc simplă, a fost concentrată într-un video de 10 minute.

Intră în Galeria FOTO

Motorul a fost extras dintr-un pick-up Chevrolet 3600 din 1950, pe care echipa Hagerty l-a găsit în pădure și pe care l-a pregătit pentru restaurare. Detaliul interesant este că motorul era funcțional atunci când l-au scos de pe mașină, dar având în vedere starea acestuia, era clar că are nevoie de un tratament special.

Prin urmare, echipa Hagerty i-a oferit motorului un tratament complet, care a inclus o demontare completă, o reîntinerire a blocului motor și a chiulasei, înlocuirea unor componente și recondiționarea celorlalte. Specialiștii modelelor clasice au mers până acolo încât au vopsit părțile vizibile ale motorului, astfel că la final acesta arăta mai bine decât atunci când era nou.

Rezultatul este, fără îndoială, impresionant, dar nu la fel de impresionant ca filmarea care detaliază toate etapele operațiunii de reconstrucție.

Sursa: Road&Truck

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide