Un TIR era să cadă în Dâmbovița în București. Cabina s-a făcut zob!

Autor: Elena Luchian 19 aug. 2021 Știri auto

Un TIR era să cadă în râul Dâmbovița în București. Cabina s-a făcut zob. Ce s-a întâmplat cu șoferul autotrenului?

GALERIE FOTO

Șoferul unui TIR a pierdut controlul mastodontului pe care îl conducea în apropierea intersecției Splaiul Unirii cu Calea Vitan din București. După ce a lovit un copac și un semafor, vehiculul a fost la un pas de a se prăbuși în râul Dâmbovița. Cel mai probabil, chiar ar fi plonjat în râu dacă nu ar fi avut în fața sa aceste “obstacole”.

Potrivit Poliției Române, șoferul a fost testat pentru consum de alcool și substanțe interzise, dar rezultatele au ieșit negative.

Circulație blocată în zonă din cauza unui TIR rămas suspendat pe malul râului Dâmbovița în București

Incidentul a avut loc în această dimineață. Traficul în zona Târgului Vitan a fost restricționat aproximativ cinci ore. Semafoarele din intersecția în care a avut loc accidentul urmează să fie repuse în funcțiune.

Șoferul TIR-ului se deplasa dinspre Șoseaua de Centură către Centrul Capitalei. În urma impactului cu semaforul și copacul, vehiculul său a rămas blocat într-o poziție care stingherea serios circulația. În zonă s-au format coloane de mașini care se întindeau pe kilometri întregi.

Cabina a fost practic smulsă de pe capul tractor în urma impactului. Deși aceasta s-a făcut zob, strivită de copac și de stâlpul semaforului, dar și de parapetul de pe malul râului Dâmbovița, șoferul nu a fost rănit. Acesta tracta o remorcă frigorifică și transporta aproximativ 10 tone de carne.

Pompierii au împrăștiat nisip pe carosabil pentru că pe asfalt a ajuns o cantitate semnificativă de carburant. “Evitați zona, se alunecă foarte rău”, au anunțat mai mulți șoferi pe grupul Info Trafic București și Ilfov, chiar și după intervenția specialiștilor.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili condițiile în care s-a produs accidentul. Șoferul le-ar fi spus celor care i-au sărit în ajutor că ar fi adormit la volan.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide