Țiriac Collection realizează o producție video pe Transfăgărăşan. 9 mașini vor lua parte la eveniment

Autor: Ionuț Vîlciu 14 iul. 2022 Știri auto
Țiriac Collection realizează o producție video pe Transfăgărăşan. 9 mașini vor lua parte la eveniment

Țiriac Collection va realiza filmări în data de 14 iulie 2022 pe Transfăgărășan. Filmările vor avea loc pe sectorul de drum cuprins între locațiile Bâlea Lac și Bâlea Cascada.

Colecția lui Ion Țiriac este cu siguranță impresionantă. De la modele fabricate la începutul secolului trecut, până la supercar-uri de ultimă generație. Există câte ceva pe gustul oricui. Un tur printre exponatele expuse la Țiriac Collection ne poartă printr-o mică istorie a ceea ce a însemnat automobilul de-a lungul vremurilor, nu doar la nivel tehnic, cât și cultural.

Galeria Țiriac Collection cuprinde peste 170 de modele definitorii pentru industria auto, produse de la momentele sale de început și până în prezent. Cuprinde unități care au aparținut unor mari personalități, ediții din serii limitate și mașini super performante. Modelele sunt expuse prin rotație periodică, prezentând exponate din colecția de peste 400 de unități aparținând lui Ion Țiriac.

Țiriac Collection pe Transfăgărășan

În cursul zilei de 14 iulie, nouă mașini din galeria Țiriac Collection vor participa la această acțiune.  Modelele auto prezente în cadrul evenimentului sunt: Messerschmitt KR 200 din 1962, Cadillac Eldorado din 1976, Mercedes-Benz SRL Stirling Moss din 2011, Ferrari LaFerrari produs în 2014, Porsche 918 Spyder din 2015, Porsche 911 GT2 RS din 2017, Mercedes Benz G650 Landaulet din 2017, Ferrari 812 Superfast având an de producție 2019 și Ferrari Monza SP2 (F176) din 2020.

Contrastul dintre modelele alese este unul interesant. De la bubble car-ul Messerschmitt KR 200, la masivul Cadillac Eldorado, până la supercar-urile construite de Ferrari. Este un adevărat atelaj eterogen care va lua la pas traseul montan sinuos.

Tot evenimentul se va desfășura între locațiile Bâlea Lac, km 116+808, și Bâlea Cascada, km 130+000.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Țiriac Collection


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide