Titi Aur vorbește despre coșmarul COVID: “6 zile cu masca de oxigen conectată la două surse!”

Autor: David Andrei 09 apr. 2021 Știri auto

Titi Aur vorbește despre coșmarul COVID. Marele pilot a petrecut șase zile cu masca de oxigen la Spitalul de Urgență din Bârlad. Internat în continuare, a reușit să respire fără ajutor 20 de minute.

GALERIE FOTO

Marele pilot de raliu, Titi Aur, se află în continuare internat la Spitalul de Urgență “Elena Beldiman” din orașul natal. “Am ales să rămân la spitalul din Bârlad pentru că am încredere foarte mare în echipa de aici”, mărturisește el.

Vin vești bune dinspre Bârlad. “Acum mă simt puțin mai bine, însă depind în continuare de peretele cu furtunul de oxigen și sper ca într-o săptămână, să pot să părăsesc spitalul. Bineînțeles, după refacerea analizelor.”

Titi Aur a trecut printr-o perioadă de coșmar după ce s-a infectat. “După șase zile cu masca de oxigen la două surse, cu peste 20 litri/minut, timp în care m-am simțit ‘strâns de gât’ și cu senzații dese de atac de panică, am reușit să respir 20 de minute fără mască. M-am născut a doua oară!!!!”, mărturisește pilotul, folosind multe semne de exclamare, pentru a-și arăta bucuria că, ocazional, se poate descurca fără masca de oxigen.

Titi Aur: “COVID există! Cereți ajutor de specialitate!”

Acesta îi taxează pe cei care susțin că virusul nu există și că până și cazul lui este, de fapt, o înscenare. “Din păcate, mai există și minți ‘zăpăcite’ care susțin că e fake. Dacă nu ar fi fost și astfel de comentarii, ar fi însemnat că am ajuns în Rai. Încercați să vă feriți de acest virus pentru că el chiar există. Și ATENȚIE, cei care susțineți public contrariul și tratamentul făcut acasă ‘după ureche’, puteți deveni autorii morali ai unor tragedii la care se expun cei care cred în voi!”

Titi Aur le recomandă pe cei care au bănuiala că au contactat virusul să apeleze fără ezitare la ajutor de specialitate.

Marele pilot are 58 de ani și nu avea probleme de sănătate înainte de a fi depistat pozitiv la COVID.

?‍♂️
In aceasta perioada am primit mesaje de incurajare si suport de la foarte multe persoane si doresc sa le multumesc…

Posted by Titi Aur on Thursday, 8 April 2021

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide