Toamna aceasta vine cu surprize: se lansează Mazda6 versiunea 2017

Autor: ProMotor 10 aug. 2016 Știri auto
Toamna aceasta vine cu surprize: se lansează Mazda6 versiunea 2017

 


Mazda6, versiunea 2017, va debuta pe piaţa din Europa în această toamnă. Unul dintre elementele principale pe care le va aduce noul model este sistemul G-Vectoring Cotrol (GVC). Acesta se bazează pe ideea revoluţionară de a creşte performanţa şasiului cu ajutorul motorului şi este prima tehnologie din lume care ajustează cuplul motor în funcţie de direcţie.

Mazda6 2017 va avea o gama de motorizări cu trei variante SKYACTIV pe benzină: derivatele de 145 şi 165 CP ale motorului SKYACTIV-G 2.0 şi SKYACTIV-G 2.5 de 192 CP, precum şi două motoare diesel, bi-turbo, de 150 şi 175 CP, variante ale SKYACTIV-D 2.2, angrenate fie de transmisii manuale sau automate.

La interior, designul a fost îmbunătăţit prin adougarea unui nou Head Up Display cu o rezoluţie mai mare şi grafică color cu o lizibilitate mai bună în condiţii variate de lumină, dar şi un ecran TFT LCD de 4,6 inci care afişează informaţii pentru şofer cu o grafică îmbunătăţită. 

Noua Mazda6 vine cu gamă completă de elemente şi tehnologii de siguranţă. i-ACTIVSENSE este una dintre aceste tehnologii, ea include caracteristică Traffic Sign Recognition (TSR), care identifică semnele de circulaţie de acces interzis şi de limitare a vitezei şi alertează şoferul dacă nu respectă indicaţiile, dar şi Advanced Smart City Brake Support (Advanced SCBS), care înlocuieşte laserul cu infraroşu cu o cameră cu senzori, ceea ce facilitează lărgirea intervalului de viteză în care sistemul detectează alte vehicule.


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide