Toamna aceasta vine cu surprize: se lansează Mazda6 versiunea 2017

Toamna aceasta vine cu surprize: se lansează Mazda6 versiunea 2017

Autor: ProMotor acum 4 ani Știri

 


Mazda6, versiunea 2017, va debuta pe piaţa din Europa în această toamnă. Unul dintre elementele principale pe care le va aduce noul model este sistemul G-Vectoring Cotrol (GVC). Acesta se bazează pe ideea revoluţionară de a creşte performanţa şasiului cu ajutorul motorului şi este prima tehnologie din lume care ajustează cuplul motor în funcţie de direcţie.

Mazda6 2017 va avea o gama de motorizări cu trei variante SKYACTIV pe benzină: derivatele de 145 şi 165 CP ale motorului SKYACTIV-G 2.0 şi SKYACTIV-G 2.5 de 192 CP, precum şi două motoare diesel, bi-turbo, de 150 şi 175 CP, variante ale SKYACTIV-D 2.2, angrenate fie de transmisii manuale sau automate.

La interior, designul a fost îmbunătăţit prin adougarea unui nou Head Up Display cu o rezoluţie mai mare şi grafică color cu o lizibilitate mai bună în condiţii variate de lumină, dar şi un ecran TFT LCD de 4,6 inci care afişează informaţii pentru şofer cu o grafică îmbunătăţită. 

Noua Mazda6 vine cu gamă completă de elemente şi tehnologii de siguranţă. i-ACTIVSENSE este una dintre aceste tehnologii, ea include caracteristică Traffic Sign Recognition (TSR), care identifică semnele de circulaţie de acces interzis şi de limitare a vitezei şi alertează şoferul dacă nu respectă indicaţiile, dar şi Advanced Smart City Brake Support (Advanced SCBS), care înlocuieşte laserul cu infraroşu cu o cameră cu senzori, ceea ce facilitează lărgirea intervalului de viteză în care sistemul detectează alte vehicule.
Comentarii
Inchide